Волен Сидеров: Не давама насила подкрепа на ГЕРБ

  • 25 май 2011 14:08

  • 2148
  • 0
Волен Сидеров: Не давама насила подкрепа на ГЕРБ
©

Винаги съм казвал, че нашите пътища с ГЕРБ са различни.

Ние имаме сериозни различия в идеологията и подкрепата ни е само и единствено в името на стабилността и, за да не се върне Тройната коалиция.

Това каза лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пред журналисти в Съдебната палата, във връзка с декларацията на ПГ на ГЕРБ за подкрепата между двете партии.

Нямаше нещо ново в тази декларация. Единственият въпрос, който възниква, е – ако те се нуждаят от подкрепа в определени ситуации - вотове на доверие, финансов пакт, то след като се отказват от нашата подкрепа, на какво точно разчитат? Това те трябва да го кажат. Може би са привлекли гласове от БСП, от РЗС.”, заяви Сидеров.

На въпрос - какво ще е поведението на „Атака” в пленарна зала при гласувания той заяви: „Когато става въпрос за стабилността на управлението, тези въпроси не трябва да се смесват. По отношение на стабилността, не трябва да правим резки движения, но ако ГЕРБ не иска, както чухме днес, нашата подкрепа, няма как насила да я даваме”.

По думите на Сидеров - вероятно е именно заради това премиерът да е поискал избори „3 в 1”. „Може би е говорил по-емоционално, защото има предвид, че ако отпадне подкрепата ни за ГЕРБ, няма как да се закрепи правителството и затова трябва да се отиде на избори”, каза още Сидеров.

Последвайте канала на

2148 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини