Борисов свиква министрите извънредно заради цената на тока за индустрията

  • 20 юни 2015 19:55

  • 6799
  • 300
Борисов свиква министрите извънредно заради цената на тока за индустрията
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г свиква утре сутринта всички министри, свързани с ценообразуването на тока за индустрията, на извънредна среща в Министерския съвет.

Бизнесът вече обяви, че от следващия петък предприятията ще спират работа поне за час на ден в знак на протест.

Увеличението на цената на тока за индустрията е от 13 до 20 на сто, а премиерът вече обяви, че ако работодателите излязат на протест, той ще се присъедини към тях, защото също не е съгласен с драстичното увеличение.

Енергийният регулатор предлага двойно увеличение на добавката „задължения към обществото”, която бизнесът плаща за всеки потребен мегаватчас с мотив, че в противен случай ще се увеличи дефицита в НЕК и цената на тока за домакинствата. Бизнесът пък е категоричен, че не иска повече да плаща за „кражбите, разхищенията и некадърността в българската енергетика”.

Министър-председателят посочи, че е поискал в близките дни съвещание, на което да се търси начин цените да не се вдигат. „Нямам право никакво, за да отговоря на въпроса, да се меся в работата на регулатора, имам право обаче да се меся в работата на БЕХ, на НЕК, на парламентарната си група. И ако трябва дори да отидем на още по-драстични промени в 2-3 текста на закона, ще настоявам да се направи”, закани се Борисов в петък.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6799 300

Свързани новини

Коментари 300

Добави коментар
Ученика

2015.06.20 | 22:07

7
Е то не може и Богу(американските централи) драг, и с Дявола( българския капитал) ортак!

2015.06.20 | 22:06

6
Познайте кой ще плаща разликата в отстъпката на тока за бизнеса? Ниеееее :) Аз от другия месец се изключвам от мрежата и минавам на слънчеви панели!
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.06.20 | 22:06

5
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО.
БОЙКО КУРВО

2015.06.20 | 22:06

4
BOIKO KURVOOOOOO BOIKO KURVOOOOOO BOIKO KURVOOOOOOOOOO
БОЙКО КУРВО

2015.06.20 | 22:06

3
BOIKEEEEE LAPAI RQZANITE PI6KI NA AMERIKANSKITE SI GOSPODARI UROD PLE6IV
Лудата бабичка от Атака

2015.06.20 | 22:06

2
САМО АТАКА!!! САМО ТАШЕВА!!! САМО РУБЛИ!!! САМО ЦИПРАС!!! САМО ОРБАН!!! ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!!! ЦЕЦО У ЦСЗ!!!
AJ4A

2015.06.21 | 03:10

235
Какво се правиш на дръж ми шапката! Нали ти го сложи този костовски хубавец за шеф на дквр !
БОЙКО КУРВО

2015.06.20 | 21:55

1
KUR ZA BOIKO
AJ4A

2015.06.21 | 00:26

226
Ами може да питаш и пастирката която ти я сложи за президент!
БОЙКО КУРВО

2015.06.21 | 00:26

225
BOIKO QJ MI HUQ MAIKA TI DAIBA

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини