Манолова печели на бас тоалети, отказват да й ги купуват

  • 12 юни 2015 21:28

  • 3380
  • 4
Манолова печели на бас тоалети, отказват да й ги купуват
©

Най-редовно се басира енергичната червена депутатка Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Обикновено се обзалага за изборни резултати с опоненти от останалите партийни централи в Кюстендил, пише в. "24 часа".

Удивителното е, че се басират на костюми. Дали поне 5-6 от елегантните ансамбли, с които се появява в парламента, са ѝ от облог? “За жалост - не. Аз сериозно си се басирам, но те после не си спазват обещанието. А пък съм прекалено добра, за да си събирам настоятелно борчовете”, разказа Манолова пред изданието.

С мъжа до себе си Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен пък редовно се обзалага за резултати от тенис мачове.

Бившият военен министър и колега на Манолова в лявата парламентарна група редовно играе с приятели, включва се и в различни турнири у нас. А по време на “Уимбълдън” или “Ролан Гарос” не изпуска мач по телевизията. Когато самият той се изявява на корта, Мая ходи да вика за него.

“Като беше министър, игра финал с италианския посланик срещу двама служители на Външно. Преди срещата ги поуплаших, даже много. Казах им: “Момчета, внимавайте да не идете запас!”, откровена е Манолова. За жалост, макар и играещи под образувания от нея стрес, противниците надвили, а партньорът ѝ - тогавашният начело на отбраната, паднал на финала.

Последвайте канала на

3380 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
gogo

2015.06.13 | 21:52

4
gluposti i prostotiii
beroes

2015.06.13 | 21:52

3
bokluk
Работяга

2015.06.13 | 21:52

2
ще я накъсам!

2015.06.13 | 21:51

1
Мъжа до нея....разведе го развратницата!За жалост не е погубила едно семейство...всички си патим

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини