Мнозинството да внесе предложение за управител на БНБ иска Кънев

  • 11 юни 2015 15:20

  • 819
  • 1
Мнозинството да внесе предложение за управител на БНБ иска Кънев
© Булфото

Няма кандидат на ГЕРБ, на Реформаторския блок. Моето мнение е, че мнозинството трябва да внесе заедно предложение за един или повече кандидати за БНБ. Въпрос на преговори е между партиите в мнозинството.

Това коментира пред журналисти в парламента съпредседателят на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и на въпрос отказали ли са се да издигат кандидатурата на Бисер Манолов за управител на БНБ.
„Смятам, че най-важното е мнозинството да има обща кандидатура”, подчерта той, цитиран от Фокус.

„Ако може да бъде подкрепена от много повече от 120 народни представители, това ще е много добър знак”, подчерта Кънев и уточни, че БНБ е институция на доверието, която се крепи изключително на доверието и на самите банки, и на вложителите в тях, защото банките не са нищо друго от институциите, които държат нашите пари.

„Не знам дали има народен представител от РБ, който да не харесва Бисер. Нашето мнение е, че трябва да се проведат максимум разговори на общо внасяне на кандидатури на партиите от мнозинството”, каза още Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

819 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Рита

2015.06.11 | 16:40

1
не се ли стремим към честен избор измежду най-добрите за поста. не става да е номиниран само радев и него да си изберете, г-н Кънев

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини