Манолова за Кадиев: Абсурдно е да изключим от БСП някой, който има лично мнение

  • 10 юни 2015 08:23

  • 2150
  • 1
Манолова за Кадиев: Абсурдно е да изключим от БСП някой, който има лично мнение
©

"Върви едно безумно състезание - кой повече хора ще засели в собствената си община", коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия червената депутатка Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

"Това обаче е абсолютно демотивиращо за нормалните български граждани, които са решили да гласуват на предстоящите местни избори, защото ако има 200 - 300 сигурни гласа за един кандидат, резултатите не могат да се променят", добави социалистката.

Станислав Иванов от ГЕРБ е категоричен, че трябва да се борим с това лошо явление и с т. нар. пришълци.

Манолова заяви обаче, че инатът на ГЕРБ - аджиите водят до лоши неща относно промените в изборния закон. "Добре, че Бойко Борисов се намеси малко", добави социалистката.

Манолова коментира изключването на Георги Кадиев от ПГ на БСП. Тя потвърди, че това ще бъде гласувано днес заради внесения му Законопроект за използването на майчин език по време на предизборните агитации. Социалистката обаче съобщи, че лично тя никога няма да гласува "за" такова нещо и припомни, че такова нещо никога не се е случвало в БСП. "Абсурдно за БСП е да се изключва някой, който има свое мнение", каза категорично Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2150 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПАРТИЯТА НА МИЛИОНЕРИТЕ

2015.06.10 | 16:44

1
МАНОЛОВА, ТАКИВА КАТО ТЕБ И МЛАДИТЕ МИЛИОНЕРИ ДОВЕДОХА БСП ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ. ВИЕ ОТВРАТИХТЕ ЧЛЕНОВЕТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ПАРТИЯТА. ВИЕ НАПРАВИХТЕ ТАКА ,ЧЕ БСП ДА ОТИДЕ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ. АЗ КАТО СОЦИАЛИСТКА МЕ Е СРАМ ОТ ТАКИВА МОИ ДРУГАРИ. ПОЗОР !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини