Депутатите обсъждат правилата за промени в Конституцията

  • 10 юни 2015 06:22

  • 1350
  • 1
Депутатите обсъждат правилата за промени в Конституцията
© Булфото

Процедурните правила за промени в Конституцията и за избор на управител на БНБ влизат за обсъждане в пленарната зала, според проектопрограмата на Народното събрание. ГЕРБ застават зад Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. като ръководител на централния трезор.

На дебати на първо гласуване ще бъдат подложени и промени в Закона за горите.

Депутатите ще обсъдят на второ четене ратификация на споразумението между България и САЩ за подобряване спазването на данъчното законодателство в международен аспект и въвеждането в действие на FATCA.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1350 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.07.14 | 10:14

1
Обама гледал кадри от посещението на Джон Кери в България. Останал много впечатлен как съществото от третия пол Роса Плевнелиева и банкянския помияр Боко Тиквата пълзели на ВИП терминала на летище София лижели пода и целували краката на Кери. Боко Тиквата и Цветанов са получили много изгодна оферта за работа в Белия Дом (отговаряща разбира се на образованието и духовното им развитие)! Работата се състои в това всяка сутрин да почистват пениса на Обама! Боко Тиквата бил раздвоен дали да приеме мечтаната работа или да се кандидатира за президент! Затова е бил и събора на мафията във Велико Търново! Колко милиарда трябва да открадне още наркобарона Боко Тиквата за да бъде арестуван!? Докога ще плащаме милиони за охрана на този престъпник!?

Добави коментар

Водещи новини