Кръпките по сградите трябва да бъдат забранени, призова Павлова

  • 02 юни 2015 10:59

  • 1882
  • 4
Кръпките по сградите трябва да бъдат забранени, призова Павлова
© Булфото

Първоначално е безвъзмездното финансиране за саниране и след това поетапно въвеждане на собствено участие на собствениците и съфинансиране напред в годините.

Нататък във времето, когато успеем да покрием добър процент от сградния фонд, и като конструктивна устойчивост, и енергийна ефективност, не би следвало да е възможно частичното саниране.

Това заяви пред журналисти министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, цитирана от „Фокус".

По думите ѝ кръпките, които се виждат по сградите трябва да бъдат забранени, защото освен, че загрозяват сградата, утежняват и конструкцията.

„Трябва да има по-строг контрол от гледна точка на това как изглеждат сградите и как се остъкляват балконите, как изглеждат ремонтите вън и вътре в апартаментите. Етажната собственост трябва да има много по-активна роля с права, но и задължения. Много по-строги правила, санкции и правомощия са необходими за етажната собственост", посочи Павлова.

Последвайте канала на

1882 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Niki

2015.06.03 | 09:45

4
А по пътищата може за комисионни
Anonimen

2015.06.03 | 09:45

3
Тази не е в час!!!Да е чувала случайно за неприкосновенността на частната собственост?!Вместо да измислят все нови и нови похвати за да тормозят нормалните хора и да се чудят само какви олигогофрении да налагат за да събират глоби да си свършат належащата работа.А имено да премахнат от цялата територия на Родината ни грозните,отвратителни,смърдящи и гнусни цигански катуни.Те в никакъв случай не са по-красиви от"кръпките"по блоковете,а са и НЕЗАКОННИ!!!

2015.06.03 | 09:45

2
Тя е в час и много точно изпълнява заръките на БУДА! Циганите са основния електорат на Гробарите!
Петър

2015.06.03 | 09:44

1
Този слон що не се гръмне вече, че ни писна и от нейните циркаджийски изпълнения.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини