Борисов: Пестим от саниране един реактор

  • 03 февруари 2015 06:20

  • 2686
  • 11
Борисов: Пестим от саниране един реактор
© Булфото

Депутати и министри на ГЕРБ тръгват из цялата страна, за да разясняват програмата за саниране на кабинета. Десантът е по разпореждане на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Обяснявайте на хората, защото само те ще имат полза от това", заръчал той на своите, пише "Стандарт". "Освен красиви техните жилища ще могат да им спечелят и пари, които ще спестят от отопление", допълнил премиерът. Той подчертал, че енергийната ефективност на българските сгради е най-ниската в Европа.

"Затова приехме тази програма. Около 1000 МВт са загубите по мрежите. Сиреч единият реактор в Козлодуй работи само за да покрива загубите в сградите и мрежите", мотивирал се Борисов пред депутатите и министрите от ГЕРБ. Само в понеделник в повече от 12 града те помагаха на хората да разберат ползите от програмата, както и възможностите да се запишат в нея. По време на десанта стана ясно, че бургаският квартал "Меден рудник" пък ще бъде приоритетен в програмата.

Две от най силните дами в партията на Борисов - председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и регионалният министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, бяха в Плевен, където участваха в работна среща във връзка с енергийната ефективност. Там стана ясно, че разходите на желаещите да санират се свеждат до 10 лева за вписване като юридическо лице.

Самата програма беше подробно представена чрез мултимедия от министър Павлова, която разясни в детайли отделните стъпки и отговори на въпросите на присъстващите. Тя изрази съжаление, че паралелно с разяснителната кампания сила набира и антикампания, която заблуждава гражданите. "Стигна се дотам, че вече се пускат листовки в пощенските кутии", заяви регионалният министър.

Най-голямата манипулация била: "Не регистрирайте сдружения, ще ви вземат апартаментите". "Хубаво е, когато ангажиментите, поети няколко месеца по-рано в предизборната ни кампания, днес вече са факт и можем да говорим за тях като предстоящи процедури за изпълнение", каза Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 на срещата в Плевен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2686 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Весела

2015.06.25 | 11:08

11
Ще видим какво ще санирате след изборите - сга знаем какво става и защо

2015.06.02 | 14:51

10
Всичко е добре ,но как да го обясниш на малоумната сган от недоучили лумпени и кретени , последователи на Болния Ненормалник ?? То трябва да се асимилира и обмисли , а в глутницата Юруш няма как да стане -- с по две мозъчни гънки са уродите Сидерастови !!

2015.06.02 | 14:50

9
ПЪК АКО МИНЕМ НА СВЕЩИ ЩЕ СПЕСТИМ ВСИЧКИ РЕАКТОРИ И ТЕЦОВЕ.
БОЗДУГАН -- ОТРЕПКА ОТ АТАКА

2015.06.02 | 14:50

8
Незабавна национална подписка за отнемане на българското гражданство на агентите на Кремъл и екстрадиране от страната завинаги -- да ходят да ближат г. ъза на изостаналите от света алкохолици в Сибир , в България няма място за рубладжийски проститутки !!
данъкоплатец

2015.06.02 | 14:49

6
Санирането е пирамида. Не участвайте!

2015.06.02 | 14:49

7
Олигофрен -- каза ти се ясно и точно че ще е безплатно !!! Или да ти го напиша на руски !!
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.11 | 21:16

5
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.02.03 | 20:59

3
Това саниране е тотална мушингия. Обаче пак премного балъци дърпат кукичката. Накрая искам да ги изгонят от апартаментите им , юридически сдружените балъци. Хляб няма да ям но сам ще се санирам.
гюро

2015.02.11 | 21:15

4
ми ЯЖ МИ КУРО тъпако , па си санирай болния мозък

2015.02.03 | 20:20

2
Това за санирането и магистралите го разбрахме, само не разбрахме кога почват реформите?

2015.02.03 | 19:00

1
Тоя пък изчислил Саниране =1 реактор!!!!!Ама как така?Какво ще каже г-жа заместничката Кунева.Те отдавна се е заканила на АЕЦ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини