Местан: Нямам компромати за Радан Кънев, той сам по себе си е самодостатъчен компромат (видео)

  • 21 май 2015 12:40

  • 2228
  • 4
Местан: Нямам компромати за Радан Кънев, той сам по себе си е самодостатъчен компромат (видео)
© Булфото

Искам да успокоя г-н Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, че нямам компромати за него, защото смятам, че той сам по себе си е самодостатъчен компромат. Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

„Дори му дължа една благодарност, нека да говори повече. Колкото повече говори Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, толкова по-малко на Местан няма да му се налага да прави сериозна кампания”, посочи лидерът на ДПС.

„С поканата за дебати, смея да помисля, че бавно и мъчително узря за необходимостта за диалог с ДПС, но струва ми се, че би трябвало да си даде сметка, че заклинанието, особено монологичното заклинание, не е езика на диалога. Малко ми е скучен г-н Кънев”, коментира той.

Местан още веднъж успокои Кънев като заяви, че нямат компромати, но ще коментираме истините за менторите му, но за разлика от него ще се позоват на факти.

Той припомни и събитията около формирането на мнозинството. По думите му Борисов е бил готово да състави правителство без ПФ, особено след визитата на Жозеф Дол. „На следващият ден обаче точно реформаторите го изрекетираха да приеме в коалицията и ПФ”, уточни Местан, цитиран от "Фокус".

Мисля, че ПФ отдавна погълна реформаторите и националпопулисткото направление в българската политика има две лица – ПФ и РБ. Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. „Това е много опасна тенденция и никакви емоционални изстъпления на каквито станахме свидетели вчера, няма да променят тази оценка на ДПС”, добави той.

Местан подчерта, че е изключено да бъде видян неговият подпис или този на някой от парламентарната група на ДПС до този на ултранационалистите от НФСБ. „Изключено е да видите подписа на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в или чиито и да е до този на ултранационалистите от НФСБ. Говоря за ултранационалистите и националпопулистите, но проблемът вече е твърде спорен - въпросът дали това направление в българската политика в управляващата коалиция се представя само от ПФ”, каза още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2228 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.05.21 | 22:32

4
Двете турски партиики Деформаторски блок- ислямисти и ДПС-евроатлантици се "карат" милите,защо ли не им вярвам нещо,ще се сдорят под чаршафите:)

2015.05.21 | 21:27

3
Лютви Местан , страшно много ми напомня Филип Димитров . Няма лошо . Не всеки е роден за оратор .

2015.05.21 | 20:22

1
Еничарин да държи сметка на българин! Къде са службите - некадърници!
Бял Полуовес

2015.05.21 | 20:22

2
Радан е полуевреин.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини