Мая Манолова с интересно уравнение: Асфалтиране+Бойко=реформи (видео)

  • 15 май 2015 11:30

  • 2782
  • 11
Мая Манолова с интересно уравнение: Асфалтиране+Бойко=реформи (видео)
© Булфото

Стремим се да провеждаме реформи във всички важни и стратегически сектори в държавата.

Това заяви от парламентарната трибуна премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на днешния парламентарен контрол. Той отговори на въпрос на червеното острие Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Започнахте мандата си с възторга, че сте направили правителство. Обявихте го за реформаторско и написахте специална програма. Днес остава само възторга от направеното правителство, започна Манолова. Реформи няма никакви, а министрите говорят за тях само по телевизионните студиа. Шампион в това отношение е Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. Той успя да настрои медицинското съсловие и пациентите срещу себе си, но не не прави никаква реформа. Същото важи и за реформаторите Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, Тодор Танев и Христо Иванов. Те само говорят, а работа не вършат никаква. Ако продължават в този дух вашите министри, а реформите не се случват, какво ще предприемете, попита Манолова.

Реформите са насочени към подобряване на всички сфери в обществото, отговори министър-председателят. Целта е да се стабилизира здравната помощ. Приели сме редица промени в законите, осигурихме 163 млн. лева от еврофондовете за модернизация на спешната помощ. В пенсионната сфера основен приоритет е да се финализира пенсионната реформа. Днес отново проведохме среща с работодатели и синдикати. Надявам се в най-скоро време да излезем с обща позиция, която ще ви бъде представена и вие да одобрите. Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска го взехме като част от приемствеността. Той беше един от най-добрите министри в правителството на Сергей Станишев, уточни Борисов.

В сектор сигурност и държавната администрация също се проведоха редица реформи. Оптимизирахме събираемостта на приходите. В съдебната система актуализирахме стратегията за съдебната реформа и тя беше приета от всички тук. Продължават консултациите за промени в Конституцията. В образованието работим усилено срещу ранното отпадане на ученици от училищата. Успешните реформи изискват повече време и политически консенсус. Надявам се и вие като опозиция да ни подкрепите по важните и стратегически теми, допълни премиерът

Опитвате се да обясните необяснимото, не се отказа Манолова. Здравният министър вече е бламиран не само от ваши кметове, но и от вашите депутати вчера. Очаквам скоро да ви се появят хора под прозорците заради пенсионната реформа. Оставам с впечатлението, че строителството на шосета и магистрали е единственото важно за вас. Липсата на ток и вода явно не ви притесняват. За вас явно важи формулата-Асфалтиране плюс Бойко е равно на реформи, състави уравнение Манолова.

С вас човек е трудно да спори, оплака се Борисов. И аз се чудя как в 21 век човек може да няма течаща вода и водопроводи. Много съм се чудил, че на места в столицата и големите областни градове нямаше канализация. Пак ще ви помоля за повече търпение. Ще дойде време и вие ще дойдете на моето място, няма как. Тогава аз ще ви задавам такива въпроси. С една дума правим огромен опит паралелно с инфраструктурата да реализираме и другите промени. Дължим го и на вашата помощ, завърши министър-председателят.

Извинявайте, но говорите все едно вчера сте пристигнали от Брюксел, продължи да настоява Манолова. Четири години бяхте на власт. Постоянното повтаряне на думата реформа я изпразни от смисъл. Щом за вас запълването на дупки по пътищата е реформа, как да не се учудваме, че вашите министри щом подпишат някой документ и обявяват, че са направили реформа. Започнах със здравеопазването, ще завърша с него. Реформата в здравеопазването се състои в това: Първа точка-купуваме линейка за дадено населено място. Втора точка-гласувайте за ГЕРБ или Реформаторския блок, за да получите линейката. Трета точка-няма линейка, защото загубихме изборите, даде пример червената депутатка.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2782 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
мда....

2015.05.19 | 13:00

11
Безсилието на БСп и простотията им заедно с атака и ДПС ги кара само да говорят глупости....
Мая Теоремата

2015.05.15 | 18:59

5
Мая+БСП = стара ку..ва с нов бардак

2015.05.19 | 13:00

10
Бойко и Цвъки + Народен съд= Отдавна чакан от всички разстрел на предателите на родината!
МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2015.05.19 | 13:00

9
ДА СЕ ИЗВАДЯТ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ БСП ПОСЕЩАВАЛИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ДА СЕ ВИДЯТ КОИ СА МИЛИОНЕРИТЕ В ПАРТИЯТА. НЯМА КАК БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ДА СИ МИЛИОНЕР. НЯМА КАК НА МЛАДИ ГОДИНИ ДА СИ СОБСТВЕНИК НА ЗАВОДИ ,ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ, ВЕЦОВЕ, ПАНАИРИ. ОТ КЪДЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ ДРУГАРИ СОЦИАЛИСТИ ?

2015.05.19 | 13:00

8
Бойко + Местан = Бостан.
Бивша социалистка

2015.05.19 | 12:59

7
Бях социалистка и напуснах партията заради такива. Аз не мога да си купя хляба , а тези мои другари разполагат с палати и фирми за милиони. Какви социалисти могат да са те ? Плюя на такива членове на партията.

2015.05.19 | 12:59

6
Майо докога ще разединяваш? По ваше време в управлението милион и половина млади хора напуснаха държавата - не те ли е срам.. Спри се вече...
banda88

2015.05.15 | 18:59

4
простотия+кокошка=манолова

2015.05.15 | 18:59

3
Няма друга такава простакеса, като Мая
Бойко Борисов

2015.05.15 | 18:59

2
очна линия + цикламено костюмче = кукер
До Демокрацията формулата беше:

2015.05.15 | 18:22

1
Електрификация + Тодор Живков = Светло комунистическо бъдеще!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини