Каракачанов: Ходатайствал съм за много хора пред Цветан Василев

  • 14 май 2015 14:42

  • 2309
  • 0
Каракачанов: Ходатайствал съм за много хора пред Цветан Василев
© Булфото

Заместник-председателят на парламента и лидер на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността призна, че се познава по приятелска линия с банкера Цветан Василев от 16-17 години и е ходил в офиса му в КТБ именно по тази линия.

Аз се познавам с него сигурно от 16, 17 години и не само от банката. Ние сме били заедно по сватби, по кръщенета. В периода от 1998 година насам съм се виждал с него сигурно сто пъти поне. Нямам бизнес. Ние сме имали малко по-различно отношение, сега да не влизам в такива подробности семейно-лични, нито съм теглил кредити, нито съм депозирал пари, нито аз, нито който и да е член от семейството ми, имам предвид братовчеди, братовчедки и т.н. Човек прави срещи там, където може да ги направи, защото пък по кафенетата е малко по-различно. Ходил съм да ходатайствам за много хора - да им се помогне за нещо - търсят работа, с някакви контакти, лични услуги, помагал съм на едно издателство да издава книги, заяви лидерът на ВМРО.

На въпрос дали са правили дует двамата заедно, Каракачанов отговори: "Не, не сме пели. Мога да пея с много хора, но такава ситуация точно да пеем песни не е имало".

По-рано днес в медиите беше разпространен списък с имена на известни личности, които са посещавали Цветан Василев. Малко по-късно самият Василев отрече той да е публикувал списъка и припомни, че единственият канал, по който комуникира с "независимите медии", е личният му сайт.

В списъка фигурират имената на депутата от ДПС Йордан Цонев, председателя на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев, Явор Куюмджиев от БСП, Румен Петков от АБВ и бившия лидер на ДСБ Иван Костов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2309 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини