Радан Кънев: Изборите не бива да се приемат като съревнование

  • 12 май 2015 14:37

  • 1248
  • 3
Радан Кънев: Изборите не бива да се приемат като съревнование
© Булфото

Местните избори не бива да се приемат като национално политическо съревнование, каза във Велико Търново съпредседателят на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, предаде БТА.

По думите му местните избори са процес, в който хората могат да формират желаната от тях власт чрез избраните от тях личности. Той не изключи възможността Реформаторския блок да получи централна регистрация за явяване на изборите за местна власт, но след предложения на структурите по места. Целта пред Реформаторския блок на изборите за кмет е стигането до балотаж, посочи Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Той отбеляза, че на места ще се решава дали кандидатите ще са обща кандидатура на блока, или ще са подкрепени от по-широка дясна коалиция. Кънев поясни, че подобна широка дясна коалиция е необходима в общините, "заявени като червени крепости".

Съпредседателят на Реформаторския блок заяви, че по всяка вероятност гласуването ще е по настоящите правила, които Изборният кодекс определя. Пред обществеността във Велико Търново Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментира ситуацията на трудовия пазар у нас. Според него е необходима реформа на трудовия пазар, която да позволи той да стане по-гъвкав. Това означава рязко да се увеличи временната заетост, да се осигурят възможности за надомна работа, законодателно да се уреди възможността за почасова активност. След подобна реформа ще може да се говори и за индустриализация, обобщи той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1248 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.05.13 | 00:17

3
Послушайте го.Неговият учител Иван Костов го е научил така да размишлява.Вече може и мангусите да работят!

2015.05.13 | 00:17

2
На Рамадан,главата му е плоска,защото е правен в гъз :)
vazroditelen protses

2015.05.13 | 00:17

1
RADAN ... pi6i go RAMADAN

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини