Вместо да бъдат изписани вежди, ще бъдат избодени очи, обяви М. Димитров

  • 30 април 2015 10:35

  • 1800
  • 0
Вместо да бъдат изписани вежди, ще бъдат избодени очи, обяви М. Димитров
©

Песимист съм, че Законът за защита на конкуренцията ще бъде успешен в този му вид. Това коментира пред журналисти народният представител от Реформаторския блок Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на във връзка с приетия на първо четене Закон за защита на конкуренцията.

На въпрос дали чрез закона ще се стигне до реални облекчения за българските производители, ако законът бъде приет и на второ четене, Димитров посочи, че това зависи от промените между първо и второ четене.

"В сегашния му вид аз съм песимист, че ще бъде успешен, макар че и от РБ, и от ГЕРБ дадохме по няколко гласа. Идеята като цяло може да бъде положителна. Рисковете са, че с това КЗК и с методология, която сами ще си пишат, може да се окаже, че вместо да бъдат изписани вежди, ще бъдат избодени очи", каза още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

1800 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини