Валери Симеонов: Фирми-фантоми продават скъп ток

  • 23 април 2015 17:53

  • 2947
  • 28
Валери Симеонов: Фирми-фантоми продават скъп ток
©

Лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 коментира, в предаването „Лице в лице“ по БТВ, няколко актуални теми, включително тази за енергийната мафия. Той заяви, че няма вмешателство относно приемането на декларацията за арменския геноцид, която трябва да се разгледа утре в парламента. Голяма част от държавите на ЕС вече са приели подобни декларации, напомни Симеонов.

Той разясни още, че се е разгневил на дервишкия танц, изигран в парламента, защото това е ритуален религиозен и е бил поставен в залата на българския парламент по случай честването на рождения ден на Мохамед. Присъстваше турският посланик, бяха докарани поклонници от Турция, имаше и продължено четене на Корана от български имам, посочи Симеонов.

Това събитие беше извършено по три турски канала. Целият ислямски свят получи информация, че в българския парламент се чества ислямски празник. Утре може да решат да заколят агне заради Байряма, коментира депутатът.

Цецка Цачева пое ангажимент, че ще приеме регламент за подобни прояви, но това е след дъжд качулка, каза Симеонов. Искаме всички официални събитията да се водят на български език, ние не знаем какво са бляли тогава, защото беше на турски, посочи още лидерът на НФСБ Трябва ли да мълчим при такива брутални изяви, запита Симеонов видимо разгневен.

По отношение на енергийната тема той заяви, че има фирми, които продават ток на най- скъпа тарифа, и които не фигурират в книгите на ДНСК. Това са фирми фантоми, каза той. Предстои да огледаме държавният АЕЦ, тецовете, там също има големи злоупотреби.

Много интересен момент е, че фотоволтаични паркове са работили и през нощта, когато слънцето на свети и държавата е плащала за това като поп, обясни Симеонов. Има още по-мащабни злоупотреби, тъй като е нямало връзка между държавните институции, има съзнателно допускани злоупотреби, обясни Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

След като обсъдим въпроса с всички заинтересовани страни ще видим дали ще подкрепим съдебната реформа, заяви още той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2947 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.04.25 | 18:28

28
САМО ФАКТИ ! Волен Сидеров като главен редактор на вестник Демокрация : “Съветската армия е страж на мира” - тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “леген.дарната Червена армия”. Не знам друга страна да е възпявала така ок.уп.ат.oра си и да му е издигала ме.га.ло.ма.нс.ки паметници, по-високи от ТВ кула. България го е правила. Гнусотата на голямата демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”. За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”. САМО ФАКТИ!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.04.25 | 18:27

27
За 25 години Волен Сидеров смени професия, партия, политически убеждения, геополитическа ориент.ация, футболен отбор, жена, любов.............Аз имам големи съмнения и за пола?
Герб са предатели

2015.04.25 | 18:27

26
Дори бездомните помияри в Босна се гаврят със Пастирката Плевналиев.Няма , толкова жалки педали в света,като Герберастите.
минко свирчока

2015.04.25 | 18:27

25
ГЕРМАНИЯ ПРИЗНА ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ-БОЮ ЩЕ ГО ПРИЗНАЕ ЛИ??? с. Трънак, Айтоско е изградена чешма в тяхна памет. През 2003 г. пред паметника на терористите се поклони и Бойко Борисов, заобиколен от висши кадри на ДПС като Касим Дал и Четин Казак и самия Ахмед Доган.БОЮ НА КОЙ СЕ КЛАНЯ БЕ ЧАЛМОСАНИ.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. Това, което остава скрито години след раздържавяването на цигарения холдинг, е как „Булгартабак“ успява да играе ролята на невидимия трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ. Тандем, който все повече се откроява като реално управляващ страната за сметка на широко прокламираната голяма коалиция. БОЮ С КОЙ РАБОТИ БЕ ЧАЛМОСАНИ -ЗАБУЛЕНИ ГЕЙБЕРАСТИ-ЧЕТЕ БЕ ОФЦЕ=БОСТАН.ПОМНИТЕ ЛИ КАК ЧАЛМОСАНИЯ БОЮ ЦЕЛУВАШЕ РЪЦЕТЕ НА ДОГАН ---ФЕСБОЙКО

2015.04.25 | 18:26

24
Абе, тоя Симеонов, още ли не е стъпил на земята?????? Колкото повече НАТО и ЕС, толкова повече Чалми и Зурли, това е ИСТИНАТА, Патриоте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015.04.25 | 18:26

23
Е, как няма да не ви четат коран и пеят маанета, ТИ СИМЕОНОВ, ЛУД ли си, или на луд се правиш????????? Нали ТИ, удари силно едно рамо на всичките ТУРКОФИЛИ, да правите коалиция и правителство ??????
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.04.24 | 16:21

2
Стигнах до извода, че българите сме изключително прост и нагъл народ. Защо не ни броят в Европа? Европейците са го разбрали преди нас.Да искаш да плуваш в мизерия, когато някой ти предлага да извади поне главата ти над лайната? Да забравиш какво е било допреди 5 месеца? Да забравиш, че лакеите на петата колона са искали (и почти успяха) да те сложат в краката на джуджето с имперски мераци? Да забравиш 11 млрд. дълг, за който могат да направят отчет само за един? Да забравиш тройния шлем? Да забравиш полицейското беззаконие срещу мирните протестиращи? Да забравиш командированите на границата мизерстващи? Да забравиш откраднатото? Да забравиш, че искаха да ти затворят устата с нови закони? Да забравиш удавените от миналата година? Да забравиш пееФ? Да забравиш белия автобус? ... Ми, щом си забравил всичко това, и като идиот обвиняваш тези, които искат поне нещо малко да направят за теб, значи не заслужаваш никакво уважение! Жалко. българино. САМО ФАКТИ!

2015.04.24 | 21:11

22
Гербълъ имат 1 умрял трол-Крум усаински от някакво село.Усаински-путаински,жив ли си ве,мършоооо?
до"мечо пъх"

2015.04.24 | 21:11

21
какво се възмущаваш БЕ нима е лъжа.и не виждаш ли че хората го копират и споделят

2015.04.24 | 16:24

19
ИМАТЕ ОЩЕ ЕДИН ГЛАС ЗА ВАС /ПОКЛОН/

2015.04.24 | 16:24

20
и от мен един глас,но без поклона......не се кланям на никой и така трябва да постъпват всички,които обичат България,политиците трябва да работят за родината ,това е тяхната работа
Крум Усаински - Крупник

2015.04.24 | 16:24

18
Валери Симеонов е истински БЪЛГАРИН който не допусак ДПС до властта, а не като феса Волен Сдиеров :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини