Николай Бареков няма да е кандидат за кмет на Пловдив

  • 22 април 2015 11:40

  • 1700
  • 4
Николай Бареков няма да е кандидат за кмет на Пловдив
©

Лидерът на ПП "България без цензура" /ББЦ/ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва няма да бъде кандидат за кмет на Пловдив, каквито бяха първоначалните намерения на градската структура. Неговото място е в Европейския парламент, заяви на пресконференция в Пловдив зам.-председателят на националното ръководство на ББЦ Дяко Дяков, цитиран от БТА.

Самият той е номиниран за кмет на Пловдив, заедно с градския лидер на партията Атанас Панчов. Ще има и трета номинация за надпартийна кандидатура, допълни Дяков, ще бъдат издигнати и кандидати за районни кметове. Всички имена на номинирани за местния вот ще бъдат официално обявени на 1 юни. Тогава ще станат ясни и кандидатурите на ББЦ за кмет на София. Не искаме да ги съобщаваме предварително, за да не бъдат подложени хората на натиск, обясни Дяков.

Днес юристи на ББЦ внасят в Административния съд в Пловдив жалба срещу измененията в общинската наредба, която касае тротоарното право. Промените бяха направени през декември 2014 г. и задължават ресторантьорите да плащат тротоарно право и за зелените площи, които реално не се ползват, обясни Атанас Панчов.

Това допълнително увеличава административната тежест, а местната власт се държи като феодал, коментира Соня Ангелова от Сдружението на заведенията в България. По думите на Ангелова, крайният срок за внасяне на новите схеми от ресторантьорите е изтекъл на 31 март и поради големия им брой, общината не е в състояние да ги обработи навреме. Така много от собствениците на заведения били принудени да работят незаконно. Ангелова допълни, че за да компенсират увеличената вследствие на измененията в общинската наредба финансова тежест, ресторантьорите ще съкращават персонал и ще увеличат цените за крайните потребители.

Последвайте канала на

1700 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.04.25 | 19:41

4
Пловдив си отдъхна.
ФАКТ

2015.04.25 | 19:41

3
Абе ,този вече и за бройка никой не го смята !!!!

2015.04.25 | 19:41

2
НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ няма да е кандидат за кмет на Пловдив

2015.04.25 | 19:41

1
Де да можеше и БЪЛГАРИЯ да си отдъхне от този лапач. Малко ли са ни другите лапачи гнусни.

Добави коментар

Водещи новини