Валери Симеонов: Отстраняването на ДПС от властта върви към своя край (видео)

  • 22 април 2015 10:18

  • 4679
  • 16
Валери Симеонов: Отстраняването на ДПС от властта върви към своя край (видео)
©

В началото на всяка парламентарна сесия е редно всяка парламентарна група да прави отчет за постигнатите резултати от своята работа.

Това каза от парламентарната трибуна съпредседателят на Патриотичният фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 при откриването на новата парламентарна сесия. ПФ трябва да отчете изпълненото от поетите ангажименти към своите избиратели. Успяхме да постигнем някои ангажименти, макар и не чак толкова големи. Имаше и такива обещания, които не успяхме да изпълним. На първо място от поетите ангажименти е отстраняването на кадрите на антиконституционната партия ДПС от властта. Този процес върви към своя завършек. На второ място успяхме да извършим ревизия в енергетиката. Постигнаха се договорки с ТЕЦ Марица-Изток 1и 3, които ще доведат до спестяването на едни 100 млн. лева. Голяма част от кранчетата, чрез които се източваше енергетиката за затворени. Друг успех е прекратяването на възможността България да се зароби с проекта "Южен поток", похвали се Сименов.

Ще продължим да настояваме да се построи изцяло оградата по българо-турската граница. Сравнително неуспешно оценяваме политиката в образованието и здравеопазването. Трябва да работим много, за да се извършват реформи в тези сектори. Тежко е положението и в борбата с битовата престъпност. В тази посока почти нищо не е направено. Искам да кажа на управляващите, че това е едно от основните ни настоявания, за да ви подкрепяме. В изборното законодателство също не е свършена много работа, разкритикува Сименов.

В това НС се забелязва един различен подход между политическите партии. Забелязва се много по-голяма диалогичност от ГЕРБ, които са сменили диктаторския тон и търсят консенсус. Същото важи и за БСП. Най-важното за България е да запазим политическата стабилност и да работим за нея. Така ще повишим доверието в НС. ПФ показа, че може да се добра прави политика и без да се участва във властта. Да живее България, завърши Симеонов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4679 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Истината

2015.06.25 | 23:13

16
Във България циганин мрази циганите /В. Симионов е от циганския етност/ а българите мислят.че е чист българин ха ха
харалампи

2015.05.26 | 22:32

15
дай боже,от твоите уста в божиите уши.
мао

2015.05.26 | 22:32

14
Комичната платена полит-магистралка, обслужваща геноцида на окупационното гау"България", отново ни забавлява с тъпотиите си :)

2015.05.26 | 22:32

13
МАЧКАЙ дпс-то.
мао

2015.05.26 | 22:32

12
Няма как да "мачка". Това не е като да обслужваш мутроГерб и РъБ-клоуните срещу заплащане и да имитираш "патриотизъм" в стил"Паричен фронт" :)

2015.04.23 | 09:22

5
Да не се окаже Патриотичен фронт бъдещ коалиционен партньор на ДПС? И Атака проведе кампания против ДПС, но видяхте всички какво се случи и как Волен стана златен пръст на коалицията БСП и ДПС, която издържа една година.
мао

2015.05.26 | 22:32

11
Срещу заплащане полит-проститутките от "Паричния фронт" не с ДПС, а направо на Ал Кайда ще партнират.
ЗАЩО ПОДКРЕПИХТЕ герб

2015.05.26 | 22:31

10
ГЕРМАНИЯ ПРИЗНА ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ-БОЮ ЩЕ ГО ПРИЗНАЕ ЛИ??? с. Трънак, Айтоско е изградена чешма в тяхна памет. През 2003 г. пред паметника на терористите се поклони и Бойко Борисов, заобиколен от висши кадри на ДПС като Касим Дал и Четин Казак и самия Ахмед Доган.БОЮ НА КОЙ СЕ КЛАНЯ БЕ ЧАЛМОСАНИ.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. Това, което остава скрито години след раздържавяването на цигарения холдинг, е как „Булгартабак“ успява да играе ролята на невидимия трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ. Тандем, който все повече се откроява като реално управляващ страната за сметка на широко прокламираната голяма коалиция. БОЮ С КОЙ РАБОТИ БЕ ЧАЛМОСАНИ -ЗАБУЛЕНИ ГЕЙБЕРАСТИ-ЧЕТЕ БЕ ОФЦЕ=БОСТАН.ПОМНИТЕ ЛИ КАК ЧАЛМОСАНИЯ БОЮ ЦЕЛУВАШЕ РЪЦЕТЕ НА ДОГАН

2015.05.26 | 22:31

9
Да живеят ли гражданите на България?
БРАВО

2015.05.26 | 22:31

8
Валери Стоянов,за вас ще гласувам до като съм жив.

2015.05.02 | 08:22

7
как става това като ДПС гласува за всички предложения на ГЕРБ вкл. и в комисите . както става едно говорят а др. правят .Ще бъде същото и за арменския геноцит всички купом ще глсуват против за поредна година

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини