Рашидов за КТБ: Убихме един отгледан слон и си го изядохме

  • 03 април 2015 08:10

  • 3817
  • 10
Рашидов за КТБ: Убихме един отгледан слон и си го изядохме
©

Откраднаха моите платени данъци. Откраднаха ми към два милиона и нещо от КТБ. Сега ще гледам говорителите. Това каза министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко в предаването "Тази сутрин" на БТВ.

Аз не правя волни дарения. Когато правя дарение аз решава. Още не съм си спасил парите, разкри душевната си болка Рашидов.

Къде са парите и данъците на хората, които имаха милиони? Къде са хората, които раздават милиони. Дори и лихва не можах да взема, защото преди шест месеца ги бях прехвърлил - язък. Такава ми е съдбата след Възродителния процес. ДПС, когато бяха на власт такава жестока данъчна проверка ми спретнаха, но няма да говоря повече. Само помислете колко хора протестираха заедно с мен, а сега ги няма никакви. Една голяма група по-богати от мен хора бяха предупредени и си изтеглиха парите.

Още преди време казах, че Цветан Василев ще ни маха от чужбина и ще ни се усмихва. Тук има ощетени хора, на които той трябваше да дава отговори. Ако ги спася ще ви го кажа. Иван Искров за мен е престъпник. Бил ми е приятел, призна Рашидов. И описа ситуацията така: "В свален стомах се пускат лесно газове - трудно е в пълен стомах".

Културният министър описа с анималистични описания казусът "КТБ": "КТБ е един слон отгледан в зоологическа градина с хубава храна. Изведнъж идват ловците убиват го и идват вълците, лъвовете хиените и го оглозгват. След това идва държавата и решава да спаси поне двата слонски зъба. След това идват лешоядите,з а да го дооглозгат. За народа останаха само кокалите. Убихме един отгледан слон и си го изядохме. За мен КТБ е погребана тема".

Заплатата ми като министър е 2400 лева.

За мен е важно, когато си отида да направя една книжка с направеното от мен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3817 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Toдоров

2015.04.29 | 22:41

10
Парите на този " министър" , от където дошли там и отишли!
4

2015.04.29 | 22:41

9
еми май само вие лъвовете хапнахте от слона, а ние мишките пак лапахме мухи.
а-а-а

2015.04.29 | 22:40

7
Откраднал министъра от "ремонти" на училища и си направил депозит.
e-e-e

2015.04.29 | 22:40

8
Всъщност не е окраднал, а си е набрал нЕкой друг милион.

2015.04.29 | 22:40

6
Шаранче , добра лихва взема нали.

2015.04.03 | 16:13

4
NIAMA,NIAMA ,MIAMA PO- GOLEMI NENORMALNICI OT HRANENICITE-LUMPENI NA BSP-ATAKA to depesarite-pomi izleznaha po-svesni ot vas .
TDI

2015.04.27 | 10:03

5
Подлите , зависливите лицемерите, дребни гадни душици , сега удрят шибаните си з---ци в тавана от кеф !!! Ето за това няма и държава !!!
Боко Борисов е уникален педераст!

2015.04.03 | 13:54

3
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива \"новини\" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата!
Веждьо

2015.04.03 | 11:50

2
Ние с Божо така се наковахме,че не съм усетил кога съм гои похарчил...

2015.04.03 | 11:28

1
А!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини