Рашидов: Българите първо напояват земята си с кръв, а после слагат черните забрадки (видео)

  • 13 март 2015 08:09

  • 3767
  • 10
Рашидов: Българите първо напояват земята си с кръв, а после слагат черните забрадки (видео)
©

"Нивата не иска молитва, а иска мотика", така министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко отговори защо от най - приказливия политик се е превърнал в най- мълчаливия.

В студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Рашидов напомни, че е на 64 години и иска да си свърши работата в рамките на мандата на правителството "Борисов 2" и после да излезе в пенсия, която му се полага.

"Законите на държавата не ги пише Вежди Рашидов", коментира още той относно ситуацията около КТБ. Той напомни, че всичките му пари, които са били в банката на Цветан Василев, са били абсолютно честно изкарани. Рашидов съобщи, че не се е отказал да съди държавата в Страсбург. Относно изказвания на Валери Димитров, бивш шеф на Сметната палата, той каза, че не се интересува кой какво говори и заяви категорично, че не иска да бъде "дъвка в нечия уста".

Рашидов отново напомни, че винаги е бил добър данъкоплатец и за разлика от други българи не плаща по 50 лв. за данъци.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко заяви още, че грешката на българската политика е, че не прави опити да обедини всички етноси. Думите му прозвучаха във връзка с изказванията на Мустафа Карадайь, че ДПС се бори да бъде първа политическа сила и се стреми да обедини различни етноси. "Винаги има повод  двама  души да се сбият", коментира той и поясни, че е бил изключително изненадан от това, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е заел твърда позиция и е помолил всички да бъдат внимателни. "Българските турци не са крадци, не са измамници. Това са добри хора. Стига с манипулациите.  Те са бедни толкова, колкото българите, колкото циганите. Не бива да си играем със съдбите на хората", категоричен бе той. Рашидов напомни, че българите напояват земята си с кръв първо, а после слагат черните забрадки.

На въпрос дали ще става академик, министърът на културата отговори, че няма да става академик на БАН и заяви, че ще благодари на всички академици от БАН, които са го предложили. Той разказа, че сега ремонтира гробищата на българските творци и погледнал гроба на Валери Петров, който по думите му, бил едно парче земя. "Така че благодаря, няма да бъда академик", заключи той.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3767 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2015.04.03 | 10:11

10
Прав е Г-н Ра6идов за Българските турци,4е са работливи по4тенни и добри хора,но са и големи националисти и може би са прави,за6тото досега никой не успял да ги наведе.
Румен

2015.03.13 | 16:51

1
Айде бе! Я прочети малко история.От 17 в насам се са си наведени.Само от време на време се поизправят като ги заболи кръста.
с

2015.04.03 | 10:10

9
Може да е алкохолик, може да е всякакъв, но в думите му има тъжна истина Трагедията на българина е в това загдето СИ ВЯРВЯ ,че разбира от политика и от всичко Да не влизам в политически полемики със слепци,вижте случаят с К ИРЕЧЕК!Вечен срам за нашите войнстващи нищета и мизерен багаж.България е пред гибел,и скоро ще ни сочат с пръст:Вижте тия дето си унищожиха държавата

2015.04.03 | 08:51

8
Вежди, ти си забравил какво е труд. Нива се оре, лозе се копае. Нивата не ще мотика, лозето иска мотика.

2015.04.03 | 08:51

7
Рашидов ,какво стана, ББ вече половин година е в съюз с ДПС ,а ти още си в ГЕРБ и още лапаш на държавната софра .И ти не си по-назад от ББ
3

2015.04.03 | 08:50

6
Прибра си парите от КТБ даже и с лихвите и сега ни лук ял ни лук мирисал и на трапезата се кордисал.

2015.04.03 | 08:50

5
Много бързо си забравил кой напоява пет века земята с българска кръв,и колко черни забрадки са благодарение на тях!
Не е истина

2015.04.03 | 08:50

4
Вижда му се жълтия мустак от препиване. Голяма отрепка и алкохолик е, и го казвам защото съм го виждал на какво прилича на курорти в Гърция
hasan

2015.03.13 | 20:18

3
bravo VEJDİ AGA i ti mameri nay posle pravilniyat pat aşkolsun

2015.03.13 | 16:52

2
ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЕДНО ДОКАТО НЕ СЕ ГРАБНАТ ТОЯГИТЕ И НЕ ЗАВАЛЯТ КАМЪНИ НАГЛИТЕ МУТРИ ОТ ГЕРБ ИЛИ ГАРБ НЯМА ДА СЕ МАХНАТ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ВСИЧКИ ИЗБОРИ И ВИНАГИ ЩЕ СА НА ВЛАСТ А МИЗЕРИЯТА И БЕДНОСТТА ЩЕ СА КОСМИЧЕСКИ !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини