Мартин Димитров: Колегите вляво си приказват каквото си искат (видео)

  • 02 април 2015 11:00

  • 1175
  • 2
Мартин Димитров: Колегите вляво си приказват каквото си искат (видео)
©

Депутатите започнаха дискусия за избор на председател и членове на КЕВР. Единственото предложение за ръководител на регулатора е Иван Иванов, номинация на Реформаторския блок.

„Що не издигнахте други кандидати. Това е демагогия. Не издигате никого и първото изказване, което правите е, че нямало кандидати“, обърна се Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на към опозицията в парламента.

Ситуацията в енергетиката е сложна, затова няма кандидати, смята депутатът.

По думите му цели се още в началото честния човек да бъде омаскарен, за да бъде отслабен, за да не може да изпълни сериозните си задължения.

Познавайки характера на Иван Иванов това няма да се случи, посочи Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Колегите от ляво си приказват каквото си искат, когато си искат, фактите за тях нямат значение. Новата комисия трябва да реши забатачени с години проблеми в енергетиката, смята Димитров.

Втората причина според Димитров за липсата на кандидати, е че самата кандидатура на Иван Иванов е много сериозна.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1175 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.03 | 16:39

2
Ако Костов бе управлявал още малко, ситуацията в енергетиката нямаше да бъде сложна а катастрофална. Но никога не е късно.

2015.04.02 | 13:42

1
Айде стига си ми фъфлил бе ?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини