Искри в ефира - ГЕРБ към БСП: Как изнесоха парите от КТБ?

  • 02 април 2015 07:47

  • 4205
  • 7
Искри в ефира - ГЕРБ към БСП: Как изнесоха парите от КТБ?
©

По време на двете заседания на комисията за КТБ Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас подробно си записваше без да отговаря на въпроси вероятно, за да се подготви. Това каза Снежана Дукова от ГЕРБ в сутрешния блок на БТВ. Тя бе гост заедно с депутатът от БСП Филип Попов.

Вчера бившият финансов министър в кабинета Орешарски Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас каза, че атаката срещу КТБ е дошла отвътре.

В комисията се усеща един много конструктивен дух, защото всички искаме да разберем какво се случи с КТБ, призна Дукова.

Колегата й от опозицията също изтъкна, че иска да се разбере какво се е случило с КТБ. Най-вече защо влоговете в КТБ са нарасали толкова много за един кратък период от време. "Защо са се срещали през лятото г-н Борисов и г-н Василев. Има връзка между казуса "КТБ" и тази среща", посочи той. Прокуратурата ще разкрие истината.

Дукова бе против да се замесва името на премиера в този скандал. Според нея "изключително наглото поведение на Иван Искров" няма да даде отговори на въпросите им, каза Дукова. Атаката е била комплексна и отвътре и отвън. Не се дават конкретни отговори, а се вменява на прокуратурата да разкрие истината, подчерта Дукова.

Как БНБ за 5 години нищо не забеляза, а сега за няколко месеца изскочиха толкова нередности. Атаката идва от срещите, които се появиха в публичното пространство. Една среща не е криминално деяние, по-важно е какъв е бил разговорът, попита Попов.

Депутатът от опозицията бе категоричен, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г също трябва да бъде извикан, за да даде отговори по казуса. Защо Чобанов да бъде викан в комисията, а Борисов - не?, попита Попов.

Вие говорите неистини, ние искаме да има конструктивен диалог. Защо трябва да бъде викан премиерът. Защо употребявате едно име с нечисти помисли?, разгневи се Дукова.

Следващото заседание на комисията за КТБ ще бъде закрито, защото ще участват служители на ДАНС, както и представители на Банковия надзор, разкри Дукова. Това не е прецедент в управлението на БСП, уточни Дукова.

А как изнесоха парите от КТБ - с чували ли? Защо Искров обяви, че са можели да отворят банката още юни месец, но политиците са ги спрели. Предложихме на г-н Искров да си подаде оставката. Той каза да му направим подарък за рождения ден, но защо си мисли, че няма достоен човек, който да го смени. На него му остава много малко време, увери Снежана Дукова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4205 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.04.03 | 00:03

7
Орешарски и Чобанов носят пряка отговорност за източването на КТБ? Ако ТЕЗИ не носят отговорност тези които са управлявали по това време, кой тогава да го носи????????????????????????
Бял Полуовес

2015.04.02 | 20:17

3
Не знаеш ли ,че комунетата никога не признават отговорността си,на тях винаги световният империализъм им е виновен.
Росен

2015.04.03 | 00:02

6
Толкова да е нагъл този Цецо Василев, не е за вярване просто... Няма ли начин как да го докарат тук и най-после да бъде вкаран на топло, където му е мястото
0

2015.04.02 | 23:50

5
Око се изнесе цяла истина и народа се обедини кое в България никога няма да стани 99% от елита ще отиде там където му е мястото.И тогава за страната има някакви шансове за оправяне.
1234

2015.04.02 | 12:55

1
Цв.Василев в интервюто каза че се е срещнал с трима ръководители на водещите партии.Защо само Борисов си призна и защо само него искат да изслушат в комисията.Защо другите двама се правят на умрели лисици и интерсното е защо отричат.А още по интерсното е какво са говорили с него за да отричат.
Бял Полуовес

2015.04.02 | 20:18

4
Освен това Борисов тогава не е притежавал никаква власт за разлика от Гея,Бея,Злодея и детето им Олигарски.

2015.04.02 | 20:16

2
Ами как... както вие изнасяхте бюлетините - в чували!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини