Д-р Москов: Има строга координация между екипите на Спешна помощ, на МЗ и на МВР (видео)

  • 13 март 2015 11:52

  • 1201
  • 0
Д-р Москов: Има строга координация между екипите на Спешна помощ, на МЗ и на МВР (видео)
©

Депутатът от "Атака" Станислав Станилов попита по време на парламентарния контрол министърът на здравеопазването Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва относно това дали се спазва законовата защита на лекари срещу лица, които не зачитат достойнството и професионализма им.

Москов отговори, че към момента, наистина има много строга координация между екипите на Спешна помощ, структурите на МЗ и на МВР.

"Инциденти винаги ще има, но е важно бързо законът да влиза в сила", заяви той.

Следващата седмица се очаква да се подпише споразумение между МЗ и Сотир Цацаров за съдействие на прокуратурата, информира д-р Москов.

Станилов заяви, че не иска да му прави комплименти, не няма как да не напомни, че той е първият министър на здравеопазването от 25 години насам, който нарича с истинските имена случващото се в системата на Спешната помощ.

"Строгостта на закона, адекватността на действията на МВР и на прокуратурата, ще бъдат упражнени спрямо всеки един български гражданин, независимо какъв е неговият етнос", каза отново Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1201 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини