Манолова „изчетка“ правителството за пенсионните добавки (видео)

  • 13 март 2015 11:48

  • 3005
  • 3
Манолова „изчетка“ правителството за пенсионните добавки (видео)
©

Великденските добавки дълбоко развълнува хората от третата възраст макар и от скромната сума от 40 лева. Тези пари се оказаха много важни. Поздравявам правителството за този жест към хората, които са в нужда. Това заяви депутатката от БСП Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от парламентарната трибуна.

Емоциите обаче не са еднозначни, заяви тя.

Тези които с малко надвишават тавана не получават нищо. Най-огорчени са самотните пенсионери. Ще има ли пари и за тях и тази несправедливост да бъде поправена, попита Манолова.

Вицепремиерът Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска заяви, че искреното му желание е да се увеличат пенсиите. До колкото добавките не са част от пенсионното заплащане, те на практика са допълните социални плащания, обясни Калфин.

Близо 60% ще получат надбавки, това са хората с най-ниски пенсии. Не бих казал, че тези хора няма да получават допълнителни добавки, заяви Калфин във връзка с хората, които получават вдовишки добавки.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на добави, че тонът който използва днес от парламентарната трибуна е повече от смирен, и поиска министерското постановление да бъде променен, защото хората, които получават вдовишки надбавки няма да получат 40 лева за Великден.

Тя поиска този въпрос да бъде решен, тъй като той е изключително важен за пенсионерите, които са сами.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3005 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.13 | 16:52

3
Където е ГЕРБ , там е смъртта, бедността , мизерията , престъпността, педерастията , наркоманията и измамата ! ТИКВОМУТРАТА Борисов ви ги гарантира ! Увеличението на тока е САМО НАЧАЛОТО !ИДИОТИ ли сте да поддържате ГЕРБ ?! Само АТАКА е спасението !
Цеко

2015.03.13 | 16:01

2
Добавките трябва да се дават за години трудов стаж , например - 5год. по 2лв. = 10лв.: 30год. по 2лв.= 60лв.: Сега какво излиза , който е работил да го духа и поради тази причина , Горанов да заминава при Дянков !!!!! Е нема такава държава !!!!

2015.03.13 | 16:01

1
Оооообичам те Майчеее

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини