Калоян Паргов: Предизборната кампания в София не трябва да се превръща в боксов мач

  • 10 март 2015 07:59

  • 1352
  • 2
Калоян Паргов: Предизборната кампания в София не трябва да се превръща в боксов мач
©

В Гърция проведохме редица срещи на регионално ниво с нашите политически съратници от ПАСОК и СИРИЗА. Разговорите бяха доста конструктивни. Предстоят подобни посещения и в Черна Гора.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Калоян Паргов, председател на БСП-София. Той коментира появилите се информации, че българските социалисти ще си сътрудничат с крайно лявата гръцка партия. СИРИЗА е управляващата партия в Гърция, а е и лява партия. Напълно нормално е да поддържаме контакти с тях. БСП пое курс на радикализиране, но това не трябва да се бърка с популизъм. Информирал съм Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, че ще проведем разговори в Гърция. Не е вярно, че обръщаме гръб на ПАСОК и ги предаваме. Първият ми разговор беше именно с представители на ПАСОК. БСП има за цел да развие своите партньорства. Тези разговори ще продължат на експертно ниво, категоричен беше Паргов.

Кандидатът за кмет на София на БСП няма да бъде кандидат на Калоян Паргов или Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Той ще бъде кандидат на симпатизантите и членовете на БСП. Не очаквайте предизборната кампания да се превърне в боксов мач. Ние ще настояваме за дебат за бъдещето на София. В момента Столична община инвестира само в центъра на столицата. В останалите райони липсват всякакви инвестиции. софия се развива на две нива и скорости. Точно на това ще наблегнем в нашата кампания, завърши Паргов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1352 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.10 | 13:25

2
АЛО СЕЛСКИ КАКВА Предизборна кампания ГЕРБ МАЧКА В СОФИЯ

2015.03.10 | 13:25

1
Сириза не ще и да ви погледне , червени олигарси.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини