В сряда ГЕРБ внася пакет законопроекти за службите за сигурност

  • 09 март 2015 20:09

  • 1671
  • 4
В сряда ГЕРБ внася пакет законопроекти за службите за сигурност
© Булфото (архив)

В сряда ГЕРБ ще внесе пакет от законопроекти, свързани със сектора за сигурност – Военна информация, НРС, НСО и устройствения закон, който трябва да регламентира дейността им.

Това ще стане след консултациите с президента, обяви в Кърджали председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. По думите му повече от 25 години тези служби нямат закони, които да регламентират дейността им.

В Кърджалийска област ще се постараем да направим по сериозен пробив на местните избори като ще се борим да спечелим кметските места най-малко в две общини, даде заявка пред журналисти Цветанов, който бе в града край Арда повод 8-годишнината от създаването на местната структура на партията, предаде Дарик.

Той припомни, че на местните избори през 2007 година в региона са имали само 11 общински съветници, а през 2011-а те вече са били 42-ма.

По думите на Цветанов спечелването на две общини зависи от работата на местните структури, но и от действията на правителството. „Ще върнем доверието на Брюксел към България и ще можем да ползваме средства по оперативните програми от новия финансов период”, коментира Цветанов.

Той бе категоричен, че ГЕРБ ще се яви самостоятелно на предстоящите местни избори. Според него ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в община Кърджали и в Кърджалийска област. „Нека всички политически партии, които не достигнат на балотаж на местните избори да подкрепят кандидатурата на ГЕРБ, за да може с общи усилия да се промени статуквото в Кърджалийска област. Не разчитаме толкова на партиите, колкото на избирателите, които да подкрепят една достойна кандидатура на ГЕРБ”, каза още Цветанов.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1671 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
BOIKO KRADECA OTKRADNA PARITE OT KTB

2015.03.10 | 14:18

4
I TIKVATA I CVETANOV I PEEVSKI V ZATVORA

2015.03.10 | 14:17

3
Как искате да се оправи една държава, в която решенията за структурите, от които зависи сигурността и, се вземат от лица, които са следствени?!
бъзмутен

2015.03.10 | 14:17

2
по правилно е : предложенията за регламентиране на дейността на структурите на сигурността се внасят в НС, от лица с потвърдени присъди на 1 и 2 инстанция.

2015.03.10 | 14:17

1
Ех, каква " сигурност" ни чака...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини