Мартин Димитров: Притеснени сме за демокрацията в България

  • 14 октомври 2011 13:23

  • 1480
  • 2
Мартин Димитров: Притеснени сме за демокрацията в България
© Булфото

При добра икономическа политика може да се намерят средства и за пътища, и за пенсии - така лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и синият евродепутат Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. коментираха думите на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че правителството избира да инвестира в инфраструктурата пред това да увеличи пенсиите с 10-15 лева.

Двамата, заедно с лидера на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и сините кандидати за президент и столичен кмет, се срещнаха с председателя на групата на ЕНП в Европарламента Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския, предаде Дарик. Бюрото на Европейската народна партия има изнесено заседание в столицата.

„Ние споделихме съвсем конкретно нашите притеснения за състоянието на демокрацията в България, по-конкретно отказа на нашите десни кандидати от регистрация в Плевен и Монтана, което беше посрещнато от негова страна със сериозно безпокойство. Също така разказахме за натиска от уволнение на хора, които се включват в нашите листи. Не може по този начин да се развива една демократична страна", каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на след срещата с Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския.

На въпрос за оценката за кабинета, синият лидер коментира, че е забелязал през годините и според него е нормално Европейската народна партия да търси подкрепа и разбиране от най-голямата парламентарна група и съответно от правителството в дадена ситуация. „Но въпросът е проблемите да не бъдат замитани под килима, това искаме ние", категоричен е той.

В коментар за репликата на премиера за инфраструктурата и пенсиите, Димитров обясни, че сините са били много добронамерени и не са казали на Дол препоръката на Борисов да се намаляват пенсиите в Европа и да станат като българските. „Това го спестихме и винаги така сме постъпвали", допълни той. По думите му инфраструктурата е нещо задължително, но увеличаването на пенсиите също така. „Само че как да нараснат пенсиите, като харчат стотици милиони за „Белене", без там да има построено нищо. Там си стои гьолът, за който говореше Борисов. Това правителство е изхарчило 500 млн. лв., които вместо да отидат за пенсии, са погребани", каза Димитров.

Според Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. въпросът не е или пенсии, или инфраструктура, а и пенсии, и инфраструктура. „Такова нещо може да се случи при добра икономическа политика, при стимули за малкия и среден бизнес, който в момента е поставен на колене", каза Нейнски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1480 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.11.19 | 19:35

2
"Притеснени сме за демокрацията в България" ай стига бе, и откога така? И тоя репонкьо се мисли за голема работа, ебахти идиота!

2011.10.18 | 15:11

1
А има ли всъщност демокрация в България? Аз не я виждам... след като ни управляват още хората на Тато...Бойко Борисов беше в линиите на ком партията и сега той пак ни управлява.... другите са също червени партиици и работещи още за партията.... значи си е все още комунизъм в България....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини