Манолова стяга двойна сватба

  • 21 февруари 2015 09:05

  • 7477
  • 7
Манолова стяга двойна сватба
© Булфото

Социалистката Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от години следва стриктно правилата на православните пости. И тази неделя червеното острие ще се черкува заедно със семейството си. А вечерта на Сирни Заговезни, по известни като Прошка, ще подреди трапезата с баница, яйца и халва, пише в. "Стандарт".

В деня на прошката децата ще са у нас, споделя Манолова. Както вече стана ясно, дъщеря й Ралица тази година ще каже "да" на любимия Мартин. А фамилията стяга и двойна сватба, тъй като Манолова също ще сключи брак с половинката си Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Двамата депутати от БСП обаче наложиха временно информационно ембарго по темата и датите за бракосъчетанията не са ясни.

Сигурно е само, че Манолова и щерка й ще спазят църковните забрани, тъй като са вярващи. А както е известно, по великденските пости например не се позволяват венчавки.

"В политическия живот трябва да има толерантност. Зависи за каква прошка става дума. По принцип аз прощавам и на хората, които са се провинили политически спрямо ВМРО и понякога мои съпартийци ме обвиняват, че съм прекалено толерантен", споделя лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Признава, че трудно може към момента да намери прошката спрямо напусналия парламентарната група на Патриотите Велизар Енчев. "Решил си, напуснал си, но защо трябва да лъжеш и да плюеш, като обясняваш как доскорошните ти съратници били купени?", казва Каракачанов. Той прекрасно знае, че Патриотичният фронт е в управлението, за да не е в него ДПС. Но като не ти харесва политиката на групата, с която си влязъл в Народното събрание - напусни парламента", допълва още той.

"Не знам дали може и трябва да се намери прошката за клеветите, вероятно да, в общочовешки смисъл. Но в политиката има принципи, които трябва да следваш, отговорът за прошката тук не е еднозначен", казва Каракачанов. На Сирни заговезни обаче лидерът на ВМРО ще потърси прошка само от най-близките си. "Ще поискам прошка от родителите си, от дъщеря си, защото те най-много страдат от непрекъснатото ми отсъствие", казва Каракачанов.

"Ще поискам прошка от семейството си и от избирателите, ако с нещо съм сгрешил в опита си да помогна", заяви на свой ред и зам.-председателят на Народното събрание от ГЕРБ Димитър Главчев. Той обясни, че всяка година на Сирни Заговезни се събира заедно със семейството си, взаимно си искат прошка, както повелява традицията - от най-възрастните до най-младите в рода.

"Ще поискам прошка от семейството си и най-вече от дъщеря ми, за която заради ангажиментите си напоследък нямам много време. Старая се да бъда добър родител, но невинаги успявам да отделя достатъчно време за близките си, което го намирам за недостатък. Именно затова на празника в неделя ще поискам прошка първо от нея. И от родителите ми", заяви и депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева.

Последвайте канала на

7477 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.06.25 | 00:17

7
Мая Манолова без скъп грим е бабичка

2015.02.24 | 20:22

4
най малко два пръста кит има по нея

2015.06.25 | 00:17

6
Хрисиянските ценности трябва да се прилага на дели , в живота, а не на думи само в черковата

2015.06.25 | 00:17

5
КАТО Е ТОЛКОВА ВЯРВАШТА ЗАЩО НЕ СИ КАЖЕ ЗА ДОЛАВЕРАТА КОСТИНБРОД КАЖИ СИ ЗА КОСТИНБРОД.. НАРОДА ЧАКА НЕ ЗАБРАВЯ..
Кака Пепка

2015.02.24 | 20:22

3
Защо спряха Ривотрил?

2015.02.24 | 20:22

2
ЗА ДА НЕ СЕ ДРОГИРАШ.

2015.02.24 | 20:22

1
Леле таа койт я види веднага ше му падне и па ше ни пишат за световен рекорд за жена напраила най много мъже импотентни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини