Манолова към депутат: Седнете си на мястото, за да не ви помогна аз да си седнете

  • 05 декември 2013 13:17

  • 6848
  • 16
Манолова към депутат: Седнете си на мястото, за да не ви помогна аз да си седнете
©

Поредният скандал се разрази в парламента. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и депутата от ГЕРБ Станислав Иванов влязоха в словесна престрелка. В разпрата се включи и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  от "Атака".

Спорът избухна по време на обсъжданията за бюджета на Министерството на отбраната за 2014 година. Управляващите депутати предложиха дебатите да се прекратят, на което депутатите от ГЕРБ реагираха остро. Станислав Иванов поиска думата за изказване, но не я получи. "Няма да ви дам думата. Веднага напуснете парламентарната трибуна. Взето е решение за прекратяване на дебатите. Седнете си на мястото, за да не се наложи да ви помагам аз да си седнете. Моля квесторите, веднага да отстранят г-н Иванов от трибуната", категорична беше Манолова. 

Към разправията се присъедини и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година . Той беше категоричен, че Иванов трябва да бъде отстранен от залата. "Госпожо председател, не може да се допуска такова държание в пленарна зала. Вие трябва да го прекратите. Не може един човек, известен с индианското си име "Момчето с чувалите с бюлетини", да си позволява да държи такъв тон. Той явно още не е получил мъжкото си име както повелява индианската традиция. Трябва да го отстраните", категоричен беше Шопов.

За финал Станислав Иванов получи думата и се заяде с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. "Вие сте партиен другар на г-н Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, но ни оставете да дебатираме, за да изкажем нашите становища”. Тези реплики предизвикаха бурните негодувания на депутатите от Коалиция за България. Снежана Дукова от ГЕРБ също се включи в шоуто. Тя заяви: "Този път ще бъда бяла и добра и ще кажа следното: Колеги отляво, не спекулирайте. Поведението ви е безпрецедентно". Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на се обърна към Дукова с думите: "Дайте ми възможност и аз да съм добра като не нарушавате правилника”.

След това депутатът от ГЕРБ продължи изказването си, като заяви: "Вие правите невероятни провокации, защото не искате да вземем отношение по този бюджет. Нямате избор, освен да правите предложения за прекратяване на дебатите. Не ставате да защитите позиция”. Дукова се обърна към председателя на бюджетната комисия Йордан Цонев с думите: "Не надскачайте боя си, не е толкова голям. Тежко на българската нация, ако икономисти като вас правят този бюджет. Дайте ни възможност да отстоим позиция, която вие трябваше да доказвате”. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пък каза: "Г-жо Дукова, това изказване показва защо дебатът трябва да бъде прекратен”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6848 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Mao

2013.12.08 | 11:31

16
Кюстендилското курвенце Майчето Мановола-символ на партията-блядска

2013.12.08 | 11:31

15
Манолова заплашила че ще се съблече гола!След което Станислав Иванов панически избягал навън!Свидетели казват,че бягайки Иванов постоянно повтарял....гола кокошка,пък снася яйца!Депутатът все още се издирва!Молим за съдействие.....
Доктор

2013.12.06 | 23:36

2
В Карлуково е и сте в една килия! Време е за лекарствата!!!
50на50

2013.12.08 | 11:31

14
Истинско наперено моме от кюстендилските села е Майчето-лайчето! Нафукано, злобно и крадливо! И първа приятелка с подкупените от нея кюстендилски цигани. Освен това е костинбродска доносничка и лъжла безпособна затова, че ще внесе до м. октомври в НС избирателния кодекс! Общо взето, нищожество, придаващо си вид. У-ууу!!
кака Пепка

2013.12.08 | 11:31

13
Браво, Майче!!!
axa..

2013.12.08 | 11:30

12
ako na toz krokodil maia kazva6 bravo,zna4i si kato neia i si zapazi mnenieto..aman ot prosti i tapi xora,komunisti...tui 4udo li e obrazec istinski evropeec,po to4no e obrazec na selska buca...OSTAVKA,MARI...KO SE PENI6 V PARLAMENTA,LAJKINIA I KRADLA..SRAM...OSTAVKA i na selo ..

2013.12.08 | 11:30

11
боклук откъдето и да го погледнеш.
чирпаков

2013.12.08 | 11:30

9
Браво Майче, бой по герберските канчета празни!!!!!

2013.12.08 | 11:30

10
Be to ce ot tia nisto ne stava prav si ma da vikas na ciganskata mazoredka bravo si e prestaplenie.Ne si ot kustendil taka ce ne se iskazvai nepodgotven za taia kratyna ce ti se smeiat.

2013.12.08 | 11:30

8
както и да го гледаш Атака са ибрици...Сега когато комунистите си купиха депотат атакистите показно си свалиха гащите...Явно е ,че турчулята ще им резнат спонсорството

2013.12.08 | 11:29

7
АМИ ТОВА Е БСП - ПРОСТИ И НАГЛИ.
БОЗДУГАН

2013.12.08 | 11:29

6
ВСИЧКИ , управлявали през шибания преход към ЕС , трябва да бъдат изметени ! БСП , ДПС , ГЕРБ , СДС и ДСБ / реф. блок / ! Това са главните виновници заедно с президентите , особено Плевнелиев , за катастрофата и задънената улица на България ! СЪД и ПРИСЪДИ от НАРОДЕН СЪД !
к

2013.12.08 | 11:29

5
много сте прости,всички ви обраха 24 г,вие ги делите

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини