Манолова: Парламентът се превърна в борса за купуване на гласове

  • 20 февруари 2015 18:00

  • 1474
  • 7
Манолова: Парламентът се превърна в борса за купуване на гласове
©

В народното събрание започна купуването на гласове, които да подкрепят тегленето на огромния заем, заяви Мая Манолова в ефира на бТВ.  В протеста ни с АТАКА, който беше срещу тегленето на заема, бяхме поканили и участниците от Протестна мрежа, но те се скриха, категорична е депутатката от БСП.

Митингите ще продължат в понеделник в Русе, винаги може да попаднем на един площад с АТАКА, нямам проблем да гледам хората в очите и да защитавам каузи, които смятам за правилни, обясни Манолова.

Според нея в официалната информация на сайта на Министерството на финансите пише, че държавата има да плаща 6,8 млрд. лв. които могат да бъдат извадени от резерва, който е 7 млрд. лева. Подозирам ,че тези пари ще бъдат изхарчени от кабинета Борисов и ГЕРБ без да бъдат правени обещаните реформи. Трупането на дългове е най-лесният начин за момента, категорична е Манолова.

Не е нормално финансовият министър да иска да подкрепим огромния дълг след като не си направи труда да ни обясни как ще бъде изхарчен. Твърденията, че след тегленето на 16-е милиарда ще настъпи  икономически подем са лъжовни, каза депутатката.

Попитана за защо се обявява против програмата за саниране Манолова отговори, че  отново се води манипулирана информационна кампания. Санирането не е безплатно. Заради него ще бъдат изтеглени 1 млрд. лева, които ще трябва да плащаме всички ние, нима това е най-нужното в момента, как помогнахме на пострадалите от бедствията през тази година, заключи представителката на левицата.
 

Последвайте канала на

1474 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
а така!

2015.02.24 | 20:26

7
Ади бе? Да не стане като Костинбродската афера, лъга чак гъзъ ти се разпра.....купуват гласове БСп и аТака доказано с репортажи и свидетели!!

2015.02.24 | 20:25

6
ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ. ГЕРБЕРАСИТЕ НЕ СЕ НАСИТИХА , А ИСКАТ ОЩЕ. ЩЕ САНИРАТ АПАРТАМЕНТИТЕ ,ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ КОИТО СА НА БОГАТИ ХОРА, А ЗА БЕДНЯЦИТЕ, КОИТО ПОНЕСОХА ТАКОВА ГОЛЯМО ЗЛО С НАВОДНЕНИЯТА, ОТ КОИТО ЗАГУБИХА ДОМОВЕТЕ И ЖИВОТНИТЕ СИ - НИТО ДУМА, НИТО ЛЕВ. АШКОЛСУН НА ББ И НА НЕГОВАТА ГРАБИТЕЛСКА ПАРТИЯ. НАРОДЕ, КОГА ЩЕ СИ ОТВОРИШ ОЧИТЕ, ЗА ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ. МЪЛЧИШ И ТЪРПИШ. ДОКОГА ? МИЛИОНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ, А ТЕЗИ ДУШМАНИ СИ ИГРАЯТ СЪС СЪДБАТА ИМ. ПОЗОР !!!

2015.02.24 | 20:25

5
боли а, боли

2015.02.24 | 20:25

4
ами да се разровим в министерството на финансите и да ВИДИМ за какво и кой е похарчил тези 6,8 милиарда , а , също и в чии сметки са сега тези пари ?

2015.02.24 | 20:25

3
Шу.до непоръбена, на теб кой ти обръща внимание?
Един от вас

2015.02.24 | 20:25

2
Народното събрание отдавна превърнато в един преуспяващ БИТАК от който участващите в него правят милиони но не за народа който ги е избрал а за негова сметка.
аз

2015.02.24 | 20:25

1
Ти добре ли си или : де си видял богаташ в панелка.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини