Близнашки: Подслушваха ни много примитивно (видео)

  • 16 февруари 2015 08:46

  • 2139
  • 3
Близнашки: Подслушваха ни много примитивно (видео)
© Булфото

Оценката ми за първите 100 дни на кабинета не може да бъде друга освен положителна. След първоначалните сътресения правителството постепенно навлиза в един нормален ритъм на работа, заяви в сутрешния блок на БНТ бившият служебен премиер проф. Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска. Важното е, че нещата потръгнаха и според мен скоро ще дадат плодове, добави той.

Служебното правителство нормализира ситуацията в страната, подобрихме отношенията с Брюксел, отпушихме европейски програми. В крайна сметка смятам, че ние си свършихме работата. Никой не може да каже, че ние сме взели страна в изборите. Запазихме неутралитет. Лично аз поех отговорността за провеждането на изборите. Това, което трябваше да стане, стана по един нормален начин. Никой не оспори резултатите от вота, коментира проф. Близнашки.

Той бе категоричен, че е имало подслушване на протестиращи. Бяхме подслушвани и то по един много примитивен начин. Правеха го много елементарно, каза бившият служебен премиер. Той разказа случай, при който след разговор с млад човек от "Протестна мрежа" е трябвало да посрещне съпругата си на летището. Там тя била посрещната от агенти на ДАНС и разпитвана, по думите на проф. Близнашки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2139 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.16 | 21:41

3
Добро утро Сидераско тролче :)

2015.02.16 | 21:40

2
mazen i otvratitelen kato kurvata boiko

2015.02.16 | 21:40

1
Тъп мазен селяндур.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини