Атанасов: МС може да поиска освобождаването на главния секретар на МВР

  • 12 февруари 2015 13:23

  • 1933
  • 2
Атанасов: МС може да поиска освобождаването на главния секретар на МВР
©

Министерски съвет има пълното основание и право във всеки един момент да поиска освобождаването на главния секретар на МВР, председателите на ДАНС и ДАТО.

Това заяви в кулоарите на парламента ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност. "В Закона за МВР бяха въведени основания за предсрочно освобождаване и за трите длъжности. Това може да стане при тежко нарушение на служебните задължения, системно неизпълнение на служебните задължения или при действия, оронващи престижа на съответната институция. Това основание за освобождаване не съществуваше в досега действащите закони и това не беше случайно", каза още той.

"МС на базата на цялата информацията, която съществува досега за работата на тези три институции, има пълното основание във всеки един момент да поиска освобождаването им“, допълни ген. Атанасов. Той посочи, че темата за КТБ някак си е отишла настрани, а всички сме платили 4 млрд. лева.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1933 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.02.13 | 00:47

2
Тази настъпена жаба,пародия на генерал е едно от най-отвратителните лица в българската политика. Нали гноме ?
хатакларъ Е ПРОЕКТ НА ДПС

2015.02.12 | 15:35

1
КАКВО ЧАКАТ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини