Атанас Мержданов: Няма как да се прави пенсионна реформа без работодателите

  • 12 февруари 2015 08:25

  • 1295
  • 2
Атанас Мержданов: Няма как да се прави пенсионна реформа без работодателите
©

Няма как да се прави пенсионна реформа без да се чуе гласа на работодателите, заяви Атанас Мерджанов в сутрешния блок на ТВ7. Правителството тегли единствено и само заеми и не се знае къде ще бъдат изразходени тези пари. Реформаторите не правят никакви реформи, категоричен е политикът от БСП.

По казуса "Червей", занимаващ се с подслушването на протестиращи, Мерджанов заяви, че най-важно е какво ще се случи при изслушването на парламентарната комисия. Според него интерпретациите на Бойко Борисов и ген. Атанас Атанасов остават във въздуха и остава впечатлението, че това е вид кризисен ПР, който се опитва да осуети дебатите за огромния дълг, който може да изтегли България.

Атанас Мерджанов коментира и Украйна. Според него президентът тласка България към една позиция, която не се споделя от по-голяма част от населението, обявявайки Русия като враг номер едно на България с подписването на документа - "Визия 2020".

Последвайте канала на

1295 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.02.12 | 13:41

2
Мутренските работодатели нямат интерес от млади работници. Дъртите са по квалифицирани, работят качесвено за малко пари щото нема де да идат! Затова ще се вдига възръстта за пенсия!

2015.02.12 | 13:24

1
Манипулатор и досадник.Едно си знае баба,едно си бае Това са БСП.

Добави коментар

Водещи новини