Бинев: Внимавам какво говоря

  • 02 февруари 2015 08:13

  • 1348
  • 0
Бинев: Внимавам какво говоря
©

Веднъж завинаги трябва да се сложи точка на битовата престъпност. Това беше и едно от условията за нашата подкрепа на правителството на ГЕРБ. Ако не знаят как да попитат експертите. Това каза депутатът от Патриотичния фронт Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на пред БТВ.

Не е достатъчно само желанието за реформи, отбеляза той. Единственият, който разчете правилно евродоклада беше вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, защото тя е била евродепутат. В него няма нищо хубаво. Той можеше да бъде копиран от предишния, с малки допълнения, убеден е Бинев.

Смятам, че нещата ще тръгнат в някаква посока, когато спрем да политиканстване. За жалост в момента има хора, който градят своята стратегия върху отрицанието на всичко. За да се видят резултатите трябва да се даде време. Аз в легенди не вярвам - вярвам в резултати, посочи бившият евродепутат.

На въпрос забравил ли е вече скандалите с комисията по култура, Бинев обвини журналистите в атака срещу него. Каквото и да си говорим всеки сам гради съдбата си. В България трудно ще се оправят нещата, защото винаги ще ти припомнят някакви неща без да се гледа в бъдещето. Една от големите критики към нас е свободата на словото, всъщност няма обективност. Вече внимавам какво говоря. Понякога в желанието си да бъда цветен се губи смисъла на това, което искам да кажа. Обективността на словото в една държава е свързана със справедливостта в нея.

Мен враговете ме правят силен, приятелите ме правят слаб и дебел. Благодарен съм на опонентите ми, защото ме държат във форма, завърши Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1348 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини