Бойко Борисов: Вдигаме дефицита и националите бият Англия

  • 12 октомври 2011 16:24

  • 5587
  • 24
Бойко Борисов: Вдигаме дефицита и националите бият Англия
©

С Емил Бок (премиерът на Румъния) се шегувахме, че българският и румънският национален отбор по футбол не са много добре. Аз му казах, че те лесно могат да се оправят като вдигнем бюджетните дефицити, такива каквито са в Италия, Испания, Португалия и Англия". Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в началото на съвместното заседание на правителствата на България и Румъния в Букурещ. "Намерихме доста сериозна връзка между бюджетните дефицити, дълга и футболните първенства", каза още Борисов.

Българският министър-председател добави, че в общото заседание на правителствата на двете страни "има много символика, защото България и Румъния бързо изграждат своята инфраструктура, спазват критериите на Маастрихт, намаляват бюджетните си дефицити и спазват политическа воля за финансова стабилност и не на последно място и двете страни са изпълнили 100% от критериите за охрана на Шенгенските граници".

"Надявам се Европа да толерира такива държави, които са дисциплинирани и изпълняват поетите ангажименти пред ЕС", добави Борисов. "С днешното подписване на политическа декларация за създаването на Съвет за сътрудничество на високо равнище между двете страни правителствата на България и Румъния ще заседават съвместно всяка година", каза премиерът на Румъния Емил Бок. Той подчерта, че двете страни имат много общи позиции в регионалната и в европейската политика. Сред тях са Дунавската стратегия и стратегия и приемането на двете страни в Шенгенското пространство

Последвайте канала на

Novini.bg
5587 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар

2011.10.20 | 21:39

24
хахаха тоя Бойко е малоумен ... к'ви са тия приказки , що за министър-председател си ти бе пъпеш !? По-прост индивид скоро не съм виждал и чувал , а съм изкарал седем месеца в ареста с всякакви отрепки . В килията имаше едни ихтиманско цигане което не можеше да говори български , и все пак се изразявaше по-смислено от Създателя на всичко хубаво и добро в родината . А след вчерашната излагация на Плевненлиев ... задава му се въпрос , а той се подсмихва на Бареков казваше 5-6 думи и млъкваше след което бурно го аплодираха ''яростните привърженици на Герб'' , които според мен съдейки по израженията на лицата им се чудеха защо са там , но такова е положението ... засега . Един голям за Боко и Роко , нека си го поделят по братски !

2011.10.20 | 21:39

23
Аз така да се каже продължавам да имам достъп само до последната страница с коментари под статиите, което обективно възприемам като цензура! Но ми прави приятно впечатление че, дървените гербарастки тикви са наврени в кучи гъз и дори "професионалистите" администратори и модератори на този пореден български фалшив форумен сайт не могат да им помогнат! ДОЛУ ГЕРБ и ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА ПО Novini.bg! Одеве чух една жестоко вярна истина, че животът на човек започва истински само тогава, когато той има доблестта да заговори за неща за които си струва да се говори и които по принцип други, НЕДОБРИ хора се опитват да скрият или да го превърнат в ТАБУ! Тъй като аз няма да се унижавам да чакам разни модерни интернетски цензори да ми възстановят пълният достъп до всички страници, очевидно приключва моето приключение тук в този "свободен" сайт! Искам само едно да кажа - Българи, не се отказвайте от Истината за нищо на света, защото това е най-прекият път към духовната и физическа нищета и тежко робство! Трагедията на гербарите е,че не осъзнават каква пагубна роля имат техните действия за родината! И затова се налага да бъдат жестоко разобличавани, макар и на думи! Призовавм да сложим край на процеса на институционализиране на ПОСТАЩИТАНАТА и НЕВЕЖЕСТВОТО на сегашните управляващи! Призовавам всички критично настроени Българи, които виждат истинската уродлива същност на ГЕРБ да продължават да им разкриват кирливите им ризи - тези разобличения докрават гербарите до истерия и почти до състояние на кататоничен ступор, защото са ощетени от природата и не са в състояние да формулират ЕДНИ що-годе смислен довод ва защита на техните любими тиквеници-гребари! За това положение обаче никой не може да им помогне. Но това не означава, че трябва да ги оставим да унищожат нашето племе морално и физически - на изборите гласувайте против ГЕРБ-ГРАБ за да дадем мощен сигнал за ГРЕБ да спре с унижаването на Българите в собствената им страна.
AJ4A

2011.10.18 | 21:21

14
Това последното се отнася за автора на коментар № 24. Не знам защо излезе като нов коментар а не като отговор на № 24.

2011.10.20 | 21:38

22
И аз не знам! Сигурно защото си плитък като чинел и празен духом като КУХА ЛЕЙКА! А и още нещо, специално като за такъв специален психо-медицински казус с еволвирана и акцентуирана симптоматика характерна за както казват психолозите "умерено органично смущение" само дето при теб не умерено, а пролиферирано! "Хвалу и клевету приемли равнодушно, и не оспоривай глупца..." (А. С. Пушкин)
AJ4A

2011.10.18 | 21:15

13
Май пак си се взел насериозно. Мислиш се за много умен ли???? Според мен точно ти си от най-гнусните мижитурки-провокатори, които се опитват чрез метода на отрицанието да постигнат някакъв желан резултат - да има висок процент гласували! Знаеш много добре, че от позитивизъм никой нормален и почтен човек няма да отиде да гласува за такива кандидат-президенти като сегашните и се опитваш да накараш хората да отидат не от позитивни чувства и мисли, а от злоба и омраза. Злобата и омразата са присъщи само на простичките хорица като теб, които все още си мислят, че народа не им е научил вече репертоара. На бас се хващам, че и на предишните избори си викал ДА ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ. Сега пак ПРОТИВ, на следващите пак ПРОТИВ и така до края на дните си ти ще си с гъза си напред и ще гласуваш не за който е на теб симпатичен, а за да "прецакаш" който ти е несимпатичен. Не на теб да е добре а на Плевнелиев да му е зле!!!! Доста голямо нищожество си щом споделяш този начин на мислене. Истината е, че ти си просто поредния ЛАКЕИ на комунистическата мафия в България, която от 67 години насам "туря" във властта, който намери за добре и пет пари не дава кой как е гласувал и кой какво мисли. И ножът е в тях и хлябът, та си режат филиите когато и както намерят за добре. Тъй като не мога да повярвам, че има чак такива наивници, които все още да вярват, че от техния глас зависи нещо и че има достатъчно гаранции, че техният глас ще бъде преброен така, както е бил подаден, оставам с убеждението, че ............... си поредния комунистически лакеи, който проповядва да се гаси пожара на комунизма с кофи ........ бензин. Гласувай драги и помни, че след избори се БРОЯТ ПОДАДЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ, а не МОТИВИТЕ С КОИТО ТЕ СА БИЛИ ПУСНАТИ. И да мразиш и да не мразиш, гласувайки ще дадеш повод на някой да се пъчи с твоята омраза, ако въобще има такаав, защоот както ти казах по-горе за мен ти си един долен и гнусен болшевишки провокатор и първи ще изприпкаш да гласуваш за партията столетница. Затова и пишеш, че сайта бил про-герберски и никъде не казваш и думичка против комунистите, които може би стоят и зад този сайт и за всички простотии и в управлението на т.нар. Герб и на всички уж различни по партийни принадлежност и партийни убеждения и симпатии, управлявали от 1944 г. до сега!

2011.10.20 | 21:38

21
Ей, пич, закопа го този нещастен дърт комунист, браво! От друга страна, Бойко, колко е готин! Разрита им кочината на комунистите, остави ги без парички и те сега квичат ли квичат. Аз ако мога бих изпозастрелял всички червени гъзове, които псуват Бойко и Симеон, а пък се правят на ударени когато г-н Барозу заявява, че подкрепя бат Бойко! С тях демокрация не може да се гради - се ла ви! Дано победи ГЕРБ - единстеванат реформаторска партия, която, ако остане на власт след няколко години нормализира доходите ни и ще ни вкара в Шенген напук на някои комунисти във Финландия и Холандия, които обиждат нашият стар, прекрасен народ, но Герб гради България и ще я превърне в образцова, дисциплинирана и просперираща държава с много и големи чуждестранни инвестиции с много нови магистрали, с развит туризъм и биологично селско стопанство и в която за младите дори ще имат работа макар и като горски пазачи и берачи на картофи и на която всички стари европейски демокрации тайно ще завиждат, пенионерите ще получат 5% увеличение на пенсиите в края на 2013 година, приватизираното БДЖ ще започне печалби на собствениците си а, ЧЕЗ, ЕОН и Софийска вода няма да вдигат цените с повече от 25% на годишна база! Ей против това са всички мръсни червени гъзове - да умират!

2011.10.18 | 21:24

20
Как да не му се възхитиш - страната агонизира - Той се шегува!..
Az

2011.10.18 | 21:24

19
не само селянин ! пълен простак,сикаджийска мутра,комунист,живковист,корумпиран до немай къде ! нагъл ! и страшно ерелементарен ! И толерира жиганската престъпност ! подигра се българските деца излезли на простест срещу безхаберието на гроб ! даже ги би и арестува ! е тва е проста корумпирана циганофилска мутра ! лиубимеца на простите и глупавите-бойко ви борисовия !
Гост2

2011.10.12 | 23:59

9
Отбора на България по футбол е съставен от некадърници,пияндурници,и наркомани
До №12

2011.10.18 | 21:23

18
Пропусна и метросексуални (да не кажем хомо) чалго-плеймейт-ебци ! Ма то каквато държавата, такъв и футболът... чалга ЯКО ! Виж ни премиера, виден герой от клиповете на кака Иванка, дето после НАП я попрецака малко ! ''Къв си ти бе, нямаш ... капка мозък, ти просто нямаш дубликат'',освен героите на Доньо Донев.
Гого

2011.10.18 | 21:22

17
За пореден път се убедих че образованието и речника на премиера липсват!
аз

2011.10.18 | 21:22

16
Така ще е, докато продължават да слагат такива селяни на чело на държавата, ще се оплакваме и ще ни боли и сърби. Едно време сложиха правешки овчар за президент, сега мутра за министър...очакваме всеки момент фолкпевица за президент, или не по-добре както щатите сложиха черен президент така на нас да ни сложат циганин за президент и България ще влезне в златният си период :))) Ще станем водеща сила в Европа.
xaxa

2011.10.18 | 21:21

15
Мда ,повечето държави в ЕС подържаха и подържат 3-4% дефицит, за да стимулират икономиката си.Също така гражданите им да усетят по-безболезнено последиците от финансовата криза,превърнала се в икономическа.Боко се хвали на ляво и дясно ,че подържал под 3% дефицит,с което ебава майката и на икономика и на народ.Искам да питам ,кого с тия под 3% дефицит ще стигнем не Германия и Франция ,а Чехия и Полша?Или по-просто след колко години с по 3% дефицит ще стигнем Чехия и Полша?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини