Коалиционните партньори одобриха управленската програма на кабинета (видео)

  • 23 януари 2015 16:43

  • 4388
  • 85
Коалиционните партньори одобриха управленската програма на кабинета (видео)
© Булфото

Днес се проведе първото заседание на Съвета за развитие към Министерски съвет, предаде репортер на Novini.bg.

Коалиционните партньори ще се срещат всеки месец, за да дискутират общата си политика, като при необходимост съвета ще бъде свикван и по-често. На днешното заседание взеха участие всички политически сили, които подкрепят правителството и почти всички министри. Обсъдени са били общи стратегически решения и не е имало разминавания в позициите на коалицията, обясни вицепремиерът Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Представена и обсъдена е била управленската програма на кабинета. Всички коалиционни партньори са одобрили така представената програма, която може да бъде видяна на сайта на МС, поясни вицепремиерът.

Програмата включва 1155 мерки, които правителството се ангажира да изпълни. Най-важната обсъждана тема по време на днешните разговори е била кадровата политика. Общо е разбирането, че трябва да бъде изграден механизъм и да има баланс при кадровите назначения. Бъчварова подчерта, че трябва да има гаранция, че назначаваните кадри отговарят на необходимите условия и това е най-добрата кандидатура. Тя обеща, че няма да бъдат извършвани политически назначения и уволнения. Ще търсим и ще налагаме конкурсното начало, зарече се Бъчварова.

Медиите трябва да останат независими. Така вицепремиерът коментира появилите се информации, че правителството ще налага цензура на медиите. Държавата не трябва да се намесва в медийната среда. Единствено трябва да се намери механизъм за медиите, които получават държавно финансиране. Те трябва да гарантират, че получените средства от държавата се изразходват по предназначение, поясни Бъчварова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4388 85

Свързани новини

Коментари 85

Добави коментар

2015.01.24 | 13:12

85
ГЕРБ партията ан Всички БЪЛГАРИ. Другит се делят за твова са обречени! САМО ГЕРБ!

2015.01.24 | 13:12

84
коалиционните партньори са одобрили програмата на кабинета = къде ще идат, та те са копойте на ББ
Заглавие

2015.01.24 | 13:12

83
Коалиционните ибрици одобриха управленската програма на кабинета
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.01.24 | 09:05

82
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
VOX POPULI

2015.01.24 | 09:05

81
Умре Марко другари атакисти, умре агалар. Ще трябва да носите дървата на гръб. Кътайте алтъните на Местан Бей и Ахмед Паша. Скоро власт няма да видите и парата не се знае до кога ще трябва. Докарахте турците и комунистите на власт и ги държахте година и половина. Така ли беше? Стойте сега в лайната до гуша. Ще видите народно доверие на куково лято. Предатели безродни. Срам за Родината!
Бойко Борисов е педераст

2015.01.24 | 08:04

80
През 90-те години Борисов има участие и в редица други търговски дружества с различен предмет на дейност. В някои от тях той работи в тясно сътрудничество с Румен Николов („Пашата“), Младен Михалев („Маджо“) , братя Маргини , Алексей Петров („Трактора“) и други личности от сенчестия бизнес. В тази връзка е определян в периодичния печат като „висш служител от средите на СИК“. Борисов е описан като „силовак“ и в творчеството на застреляния години по-късно автор на книги за мафията Георги Стоев. Самият Борисов, преди да стане главен секретар на МВР, отрича да е имал връзки с мафията. След назначаването му на държавен пост през 2001 г. се оттегля от бизнеса си.
МРЕТЕ КОМУНИСТИ

2015.01.23 | 21:41

40
Бойо управлява, нали нямаше НИКОГА да управлява бе комунистиии ахаахахахаахахахха

2015.01.24 | 08:04

79
Той управлява защото комунистите от АБВ го подкрепят :)))
МРЕТЕ КОМУНИСТИ

2015.01.23 | 17:47

10
Курвите от АТАКА ДПС БСП ББЦ дори и да обединят галсовете си няма да имат повече от ГЕРБ хахахах Смешницииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии хахаахах

2015.01.23 | 21:46

78
НА кой викаш комунисти на коалицонните ви партньори Гоце и Калфин ли ? :))))
МРЕТЕ КОМУНИСТИ

2015.01.23 | 21:46

77
АТАКА ДПС БСП в коалиция срещу ГЕРБ, и пак ен могат ад съберат повече гласове от ГЕРБ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХа хахахахахахахахах
МРЕТЕ КОМУНИСТИ

2015.01.23 | 21:45

76
Всички комунсити срещу ГЕРБ колко типично хаха

2015.01.23 | 21:45

73
НА кой викаш комунисти на коалицонните ви партньори Гоце и Калфин ли ? :))))

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини