Румяна Бъчварова: Отношенията в коалицията се уталожват (видео)

  • 20 януари 2015 08:16

  • 2786
  • 3
Румяна Бъчварова: Отношенията в коалицията се уталожват (видео)
© Булфото

Възможно е България да има жена президент, но това не е тема в ГЕРБ в момента. Учудих се от многото коментари след изказването на премиера Борисов, заяви в сутрешния блок на БНТ вицепремиерът по коалиционна политика и държавна администрация Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Въвеждането на тази тема в обществения дебат цели да внуши, че правителството има по-къс хоризонт на действие, посочи тя. По думите й изказването не трябва да се тълкува като проблем в политическия живот и сваляне на доверието от президента Плевнелиев.

Вицепремиерът коментира и отношенията в управляващата коалиция. Някои от партньорите ни нямат политическия опит на ГЕРБ. От там идват част от проблемите в коалицията. Но ми прави впечатление, че нещата като че ли се уталожват, заяви Бъчварова.

По думите й, най-трудният момент на кабинета досега е бил приемането на бюджета. Бъчварова посочи, че започва активна работа по обсъждането на пенсионната реформа.

Вицепремиерът каза, че няма как местните избори да не променят политическата карта. Тя обаче изрази надежда, че "и тази бариера ще бъде премината" от управляващата коалиция. В момента целта на коалицията е да бъдат постигнати резултати. В последните дни имаме много активни външнополитически контакти и мога да кажа, че изключително се цени фактът, че България има правителство и се работи усилено, каза Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2786 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.01.20 | 17:50

3
Ти си не само педераст, а и идиот!

2015.01.20 | 17:50

2
Тази крава пак по екраните. Този път по БНТ, която е обществена медия. Свинете я превърнаха в правителствена, дори в герберска медия. Няма да мине без трепачка. Тази гнусотия трябва да спре.

2015.01.20 | 10:55

1
не помня коя точно врачка баячка вещица беше предрекла, че България ще тръгне на оправяне с жена- президент. не че имам против, но техните пророкувания ли трябва да ни водят?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини