540 коли, 8 автобуса и няколко тира изтеглени през нощта (видео)

  • 30 декември 2014 08:24

  • 2902
  • 4
540 коли, 8 автобуса и няколко тира изтеглени през нощта (видео)
©

Към 540 автомобила бяха изтеглени през нощта, също 8 автобуса, няколко тира.

Това обяви в сутрешния блок на БНТ министърът на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. във връзка с обилните снеговалежи в страната.

Цялата полиция беше в Северозападна България. Мисля, че успяха да се справят, обстановката е нормализирана, увери МВР шефът.

За инцидента край Горно Ябълково, в който загина служител на МВР, Вучков изказа съболезнования към близките на граничния полицай от Свищов.

По отношение на големия проблем какво става на българо-турската граница Вучков подчерта, че МВР само не може да се справи с тази тежка задача.

МВР е изправено пред ситуацията 1000 човека от вътрешността на страната да бъдат изпратени по границата. Полицаите не работят по преписките си във вътрешността на страната, изрази притесненията си вътрешният министър.

Как така армиите ще стоят в казармите, а полицията ще поеме изцяло една военна операция на границата? Как турската армия може да охранява границата, а българската не може, недоумява министърът.
Аз мисля, че тези неща можем да ги решим за няколко дни, категоричен бе той.

По отношения на издирвания първи шеф на ДАНС Петко Сертов Вучков отбеляза: „Сертов по-скоро не се скрие. Нямаме данни той да е обект на престъпление или да е извършил престъпно деяние“.

Последвайте канала на

2902 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
недоумяващ

2014.12.30 | 18:01

4
Така не става-не се справяте на границата-друг да дойде,Сертов не го знаете къде е,камери не работят,по селата-не дай боже да замръкнеш ,за Лясковец не ми се говори ...ама иначе МВР е на линия и се справя...не разбрах с какво?!
Светлозар

2014.12.30 | 18:01

3
Направете едно изнесено заседание на МС при кумира ви Ердоганчо и турската армия ще охранява и нашата граница защото ние нямаме такава.
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.30 | 18:01

2
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!

2014.12.30 | 18:01

1
Не Бойко а ти Любомире си педерас от Бургас, теб никой не те е виждал съсжена от години хахахаа

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини