Румен Петков: Калфин бе готов да стартира пенсионната реформа

  • 17 декември 2014 08:53

  • 1436
  • 0
Румен Петков: Калфин бе готов да стартира пенсионната реформа
©

Ситуацията е абсурдна, нелепа, неприемлива. Не може едно такова решение да се взима за час и половина. Този аргумент е нелеп.

Така Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ коментира пенсионната реформа и промените в МВР.

Калфин беше готов да стартира пенсионната реформа, категоричен бе той. Промените в МВР според него довели пък до демотивация в службите.
Аз не искам държавата да ми гарантира цените на тока, подчерта Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

От този скандал, по думите му, сега потъва примерно нещо, което е постигнато в предварителните разходи на бюджета.

Относно ДАНС Петков каза: „Аз неслучайно поставих въпроса пред министъра да се направи много стриктна проверка какво се прави в информационните служби“.

На въпрос къде е Петко Сертов, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отвърна: „Надявам се всичко с него да е наред и вие сами да му зададете въпроса къде е бил“.

Последвайте канала на

1436 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини