Стойнев обвини кабинета на Близнашки за краха на "Южен поток"

  • 03 декември 2014 07:52

  • 2867
  • 8
Стойнев обвини кабинета на Близнашки за краха на "Южен поток"
©

За две седмици правителството на Борисов не може да спре проекта "Южен поток". Нещо се е случило по време на служебното правителство.

Това предположение направи в сутрешния блок на бТВ икономическият министър от правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Припомняме, новината за блокирането на проекта дойде преди два дни, а решението на руския президент е еднолично.

По думите на Стойнев именно служебният енергиен министър Васил ЩоновВасил Щонов Васил Щонов е роден на 25 април 1972 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Английската езикова гимназия е изпратил писмо до Русия. „Той и служебната вицепремиерка заплашваха“, подчерта Стойнев.

„Тези три месеца (времето на служебното правителство, б.р.) нещо е станало, защото никога до този момент Русия не е казвала, че България ще бъде заобиколена“, категоричен бе социалистът.

Плевнелиев създаде служебното правителството и той трябва да каже кой е документът или разговорът, който е променил отношението на Русия.

Стойнев за пореден път защити направеното от неговия екип.
„Ние бяхме част от трасето. Ние направихме всичко необходимо за тази година и половина проектът да бъде реализиран“, коментира той и направи една ретроспекция.
„Ние не сме нарушавали европейското законодателство. Когато Европа ни загърби за проекта „Набуко“, ние съсредоточихме всички усилия върху „Южен поток“. В момента има 3 кораба, които чакат за строителство“, категоричен бе бившият икономически министър.

По думите му чак след това ЕК е изпратила писмото за наказателна процедура с цел информация, в замяна на която да спре наказанието.
По моя информация ЕК до този момент е приела част от отговорите. И сегашното правителство трябва да каже това. Именно затова искаме днес премиерът да направи изявление, не да се заяждаме, допълни Стойнев.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на споделя идеята на Дончев за единност този проект да бъде реализиран. „Няма нищо по-хубаво от това да имаме сигурни доставки на природен газ“, отбеляза социалистът.

Има ли връзка между оперативните програми и проекта „Южен поток“, запита в заключение бившият министър Стойнев.

Последвайте канала на

2867 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
FM

2015.04.13 | 22:05

8
До онзи който ми пуска ненужни реклами! До година,две и земята ще те призове. И кода не е грешен. А вие сте грешните!

2015.04.13 | 22:05

7
След като от Брюксел са решили,че няма да се строи АЕЦ Белене,за да не засегне и конкурират франзуците и тяхната АЕЦ в Румъния,а в замяна ще се построи Южен поток,защо се прекрати и Южен поток?Освен това,този проект не е руски,а европейски и с европейски инвестиции.Някой се е ос.ал.

2015.04.13 | 22:05

6
По думите му излиза че не познава, и не е чувал за Орешарски!

2015.04.13 | 22:05

5
Ами онзи тинейджър щтонов да отговори,ако е писал писма

2015.04.13 | 22:04

4
ТИКВАТАААА ! ТИКВАТА Е ПРЕДАТЕЛ !

2015.04.13 | 22:04

3
Кучетата си лаят, кервана си върви, нали така Стойнев?

2015.04.13 | 22:04

2
Айде пощальона,сега пък близнашки обвинява,аве вие хептен се оплетохте в лъжите си ве.Ама никой не си признава че точно кабинета на Орешарски спря проекта.
1

2014.12.03 | 19:05

1
Некадърник !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини