Василева: Целта е новата ОП „Околна среда“ да няма нулеви периоди

  • 02 декември 2014 10:05

  • 910
  • 0
Василева: Целта е новата ОП „Околна среда“ да няма нулеви периоди
© Булфото

Подготовката за новата ОП „Околна среда“ вече започна. Това заяви пред „Фокус“ министърът на околната среда и водите Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва.

Тя подчерта, че програмата е изключително важна за страната ни, тъй като е финансовият инструмент за прилагане на политиките за опазване на околната среда. Целта при новата оперативна програма е да няма повече нулеви периоди.

„Одобрена е индикативната годишна работна програма за следващата година, съгласно която още в началото на 2015 г. ще обявим процедури за покана за проектни предложения по новата оперативна програма. Това, което целим, е да не се губи време, да няма повече нулеви периоди по новия програмен период. 2014 година беше загубена, но не искаме да губим повече време“, обясни министърът.

Относно контрола на язовирите през зимния сезон Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва заяви, че правителството ще възложи на „Напоителни системи“ да извади от експлоатация рисковите съоръжения.

Последвайте канала на

910 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини