Гергов: Ако Цветан Василев се върне и започне да говори, майко мила, не ми се мисли

  • 01 декември 2014 08:19

  • 9503
  • 11
Гергов: Ако Цветан Василев се върне и започне да говори, майко мила, не ми се мисли
©

В това, което се случи през последните 25 години, няма нищо случайно. Това бяха пропилени години. Трудът, мечтите и надеждите на хората не се оправдаха.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Георги Гергов, който преди дни подаде оставка като председател на БСП-Пловдив. Реших да се оттегля от лидерския пост в град Пловдив заради двете загуби на изборите. Никой не разсъждава на темата "Какво се случва с БСП?". Крайно време е да кажем каква партия ще станем, каква ще е каузата ни. Потърсих Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и му казах, че имам намерение да си подам оставката. Най-после трябва да станем мъжкари и да се държим като такива. Трябва да водим постоянна и твърда политика. В БСП не трябва да има непостоянство, обясни Гергов. При Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на имаше ред и дисциплина в партията. Сега се обяснява, че ще правим промяна. Каква промяна правим? Имаме 25 души Изпълнително бюро, а аз не знам половината. Махаме Дъбов, а оставяме Янаки Стоилов. Е, той не е ли бил 7 пъти в парламента? Оценката за Миков ще се даде на конгреса. При нас май също започнаха да се появяват кръгчета, като при Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, обясни Гергов.

Реформите трябва да се правят от горе до долу, при това с ясна платформа и позиция. Правим два конгреса набързо и винаги се обяснява, че еди какво си не било на дневен ред. Крайно време е да направим конгрес, на който да изясним нещата още от времето на Жан Виденов. БСП понася вини, за които не носи никаква отговорност. За мен Жан Виденов е един честен човек, който беше употребен. Трябва да си изчистим нашия двор. Аз съм подал оставката си и искам да си тръгна. Другарите ще решат дали да остана или да си тръгна. Искам това да е пример за всички в партията. Миков няма от какво да се страхува. Трябва да отидем на конгрес и там да си кажем всичко. Миков беше избран с гласовете от Пловдив. Той трябва да излезе и да каже ясно и точно какво мисли да прави. Няма млади и стари. Трябва да се даде път на можещите, категоричен беше Гергов.

Ако Цветан Василев се върне и започне да говори, майко мила, не ми се мисли. Много действащи политици ще получат инфаркт. В момента има мушмороци, които се опитват да се доберат до властта. То на лицето му пише, че е измамник, ние ще го избираме. БСП изгуби бизнеса, защото не си изпълняваше обещанията, каза още Гергов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9503 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2014.12.02 | 22:10

11
Майко мила... а ако СДС имаха топки да ви пратят в затвора между 1989-та и 1991-ва всички комунаги и кръвопийци по бързата процедура - направо не ми се мисли... :D
българин

2014.12.02 | 21:10

10
ДОБРЕ ДЕ,ДОКАРАЙТЕ ГО ТОЯ ЦАПНЕТЕ МУ ДВА ШАМАРА И ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖЕ,КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?
Бях социалистка

2014.12.02 | 09:29

6
Социалистка бях. Ето заради такива олигарси мошеници напуснах тази престъпна партия. Моите доходи са 300 лв. на месец , а неговите милиони на месец. И аз съм социалистка и той е социалист. Аз бедна ,а той олигарх социалист. А те всички мои партийни ръководители са такива. За това ли се борехме ? Призовавам всички честни социалисти да напуснат тази партия . Да направим нова социалистическа партия.

2014.12.02 | 09:30

9
хахаха,ти си толкова социалистка,колкото аз съм трамвай,най-вероятно e да си от АБВ и или друга партия,кой знае
ОЛИГАРХА ПЛОВДИВСКИ

2014.12.02 | 09:29

8
МИЛА МАЙКО, АКО СЕ ПОРАЗРОВИМ ДА ВИДИМ КАК СТАНА СОБСТВЕНИК НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР, НА ЦУМ СОФИЯ, НА КОМПЛЕКС "СЛЪНЧЕВ ДЕН" ? ОБЕКТИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА. КАК ТАНА СОБСТВЕНИК ЕДИН СВИНАР ? А КАЖИ ТИ КАК СТАНА ОЛИГАРХ ?
prospecturgover

2014.12.02 | 09:29

7
Свиняр долен,докато лапкаше беше друго,нали.
Грух

2014.12.02 | 09:28

5
Разтурете тази тази партия на разбойниците. Позор сте.

2014.12.02 | 09:27

4
Грухчо, ами те и да я разтурят тази партия, не виждаш ли още колко партии като нея се народиха от БКП- то.Давам ти пример: БСП,АБВ,Герб,СДС,ДПС и т.н.

2014.12.02 | 09:16

3
И какво каза?Празни приказки.
иван

2014.12.02 | 08:37

2
Спокойно и да се върне и той ще говори толкова колкото оня с тефтерите-не знам, не помня и т.н. Дори и оригинални италиански мафиоти има които са проговорили само тука никога няма да се случи
Селския

2014.12.02 | 08:33

1
Селски я кажи първо ти, как от прост свинар стана социалист олигарх ? Кажи и за твоите другари социалисти как станаха милионери. Майко мила ,не ми се мисли за партията.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини