Жельо Бойчев: Бюджет 2015 поставя много къс хоризонт на работа на кабинета

  • 28 ноември 2014 07:55

  • 1166
  • 0
Жельо Бойчев: Бюджет 2015 поставя много къс хоризонт на работа на кабинета
©

Няма напрежение в БСП за местата в постоянните парламентарни, просто имаме много подготвени кандидати. Процесът на номиниране при нас е много демократичен, заяви в сутрешния блок на БНТ депутатът от "БСП лява България" Жельо Бойчев.

Попитан дали има кръг около Мая Манолова, той посочи, че търсенето на различни групички в БСП се е преекспонира. Бойчев коментира, че е нормално социалистите да се събират и да обсъждат как да се случи промяната в БСП. Бих искал да видя много по-активни действия в тази посока. В рамките на политическия процес оттук нататък смятам, че ще намерим решение на нещата. Това, че има различни мнения, показва, че погледът на всички колеги е насочен към работа за възстановяване на доверието на българските граждани. Мисля, че ще намерим това сечение, което ще направи БСП по-силна занапред, заяви социалистът.

По думите му проектобюджетът за 2015 г. показва, че "нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено. Това ни дава възможност за разгръщане на активна опозиционна дейност, каза Жельо Бойчев. В този бюджет имаме отстъпление от основни политики. Бюджет 2015 поставя много къс хоризонт на работа на това правителство, каза още депутатът от "БСП лява България".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1166 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини