Станимир Флоров няма да бъде назначен за шеф на ДАИ

  • 20 ноември 2014 19:59

  • 3320
  • 3
Станимир Флоров няма да бъде назначен за шеф на ДАИ
©

Разследваният за подкуп бивш шеф на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна със сигурност няма да бъде назначен за шеф на Държавната агенция "Автомобилна администрация", съобщиха от Министерски съвет.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е бил неприятно изненадан от предложението на транспортния министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, за което беше съобщено в началото на седмицата.

Досега официален коментар по темата не е имало нито от Борисов, нито от някой друг от правителството.

Разследването срещу Флоров, считан за близък приятел на бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, започна през април 2013 година. Тогава анонимен подател изпрати до медиите и прокуратурата документи с гриф "Строго секретно", в които се съобщава, че Флоров е разработван заради съмнения за връзки с организираната престъпност, припомня "Дневник".

Подателят уточнява, че е "дългогодишен служител на службите, охраняващи националната сигурност на България". Той обяснява, че няма да разкрие самоличността си, защото с изнасянето на документите извършва престъпление. В писмото той нарича МВР "престъпна групировка", която "брутално ще фалшифицира предстоящите на 12 май тази година парламентарни избори".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3320 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.02.16 | 11:42

3
Бойко махайте го веднага тоя Фролов и разследване за трафик на наркотици - гледай интервюто с Роберто Савиано интервю на Даниела Тренчева

2014.11.21 | 10:56

2
Предложението тоя Наркотрафикант да бъде назначен за Шеф е на ДСБ - и по точно от Москов нали се сещате кой напътства Москов - Копанарския циганин Костов

2014.11.21 | 10:56

1
Не само това предложение, а и за зам.министъра на военното министерство също Костов им го пробута,чудя се толкова ли са слепи ГЕРБ,Костов зад гърба им ги плъзга по динена корица,ама да си политик нали трябва да си дълновиден да усещаш кой иска да те разклати!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини