Владислав Горанов запозна РБ с новия шеф на Фонда за гарантиране на влоговете

20 ноември 2014 13:32

Владислав Горанов запозна РБ с новия шеф на Фонда за гарантиране на влоговете
©
1813 2

Финансовият министър Владислав Горанов и новоназначеният шеф на Фонда за гарантиране на влоговете в банките Радослав Миленков дойдоха на крака в парламентарната стая на реформаторите, предаде репортер на Novini.bg.

Целта на посещението беше да бъде представен Миленков на РБ. След срещата министър Горанов излезе безмълвен от стаята на коалиционните партньори заедно с новия шеф, като и двамата отказаха всякакви коментари. Единствено Радан Кънев заяви пред медиите, че темата на срещата е била назначаването на Миленков. "Искахме да изразим известна изненада от това, че не е съгласувано толкова важно назначение и да чуем новият ръководител на Фонда относно несъстоятелността на КТБ, защото това е най-важната тема", заяви Кънев.

"Ролята обаче на Фонда в процес на несъстоятелност е изключително важна в проследяването на парите и ангажирането на Международната разследваща компания. Това беше значителна част от разговора, който проведохме. Обсъдихме какви стъпки трябва най-спешно да се предприемат, за да бъде гарантирано, че всички прихващания с негарантирани влогове ще бъдат погасени като нищожни сделки, която мисля, че осигурихме“, допълни той.

Кънев отговори с усмивка на журналистически въпрос дали от ГЕРБ ще ги запознаят и със Станимир Флоров. "Търси се работа на един трудоустроен човек", беше лаконичният отговор на Кънев.

Филип Епитропов
1813 2

Свързани новини

Коментари (2)

Добави коментар

2014.11.20 | 16:53

227374
Партия ГРОБ и Изи Кредит вече ще ни гарантират влоговете! Дупе да ни е яко!

2018.01.09 | 12:43

227657
дупето ти е яко знам

Добави коментар

Водещи новини