До 24 часа патриотите решават за Орхан Исмаилов (обновена+видео)

  • 19 ноември 2014 09:49

  • 5733
  • 15
До 24 часа патриотите решават за Орхан Исмаилов (обновена+видео)
©

Трудно се взема решение за сваляне на подкрепа, изчакайте. До 24 часа ще имаме отговор. Но това решение е на НФСБ, не на коалицията.

Това коментира в кулоарите на парламента един от съпредседателите на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по повод назначаването, предложено от реформаторите, на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната, което накара патриотите да се замислят дали искат да продължат да подкрепят кабинета.

Не може един младеж на 35 години, който е членувал в ДПС и цялата му кариера е била от една комисия в друга комисия, да става зам.-министър на отбраната и да говорим, че е голям професионалист. Какъв професионалист може да бъде едно младо момче, запита Сименов.

Определяща за следващите 24 часа е срещата с Борисов довечера, която ще проведем заедно с ВМРО. Това е отговорно решение, подчерта Симеонов.
Той не разкри къде ще бъде срещата, но отрече тя да е в Банкя и че на нея ще участват Реформаторския блок. „Как може да отида на среща в Банкя? Да отида на среща при кучетата и кипарисите“, възмути се Симеонов, цитиран от репортер на Novini.bg и допълни: „Срещата е конфиденциална, тя е само между нас и ГЕРБ“.

Видя се, че двете политически партии - на Касим Дал Народна партия „Свобода и достойнство“ и ДПС - са двете страни на една монета. Те подкрепят кандидат на техните противници. Тези две етнически партии играят една обща игра и правят това, което им каже Ердоган, коментира още Симеонов.
Според него това са протурски партии, които работят в синхрон.

Да сте чули да сме казвали нещо за назначаването на хора с турски имена. Не сме дали никакви сигнали за това, че ние дискриминираме някой. В нашата партия членуват и турци и цигани, допълни Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

По думите му обаче Орхан Исмаилов не може да е в правителството, защото той е представител на протурска партия. „Някой направи ли си труда да види, че всички текстове във Фейсбук са му на турски език“, недоумява Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Ние сме отговорна партия, поели сме ангажименти пред нашите избиратели. Ние не сме циркаджии като някои, аргументира се лидерът на НФСБ.

Междувременно лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов също потвърди, че довечера ще се проведе среща между коалиционните партньори.

Той отказа да коментира повече подробности и каква позиция ще вземе ВМРО по случая с назначаването на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната. НФСБ си имат тяхна позиция и техни аргументи за случката. Ние ще разговаряме с тях, а вечерта и с останалите партии, които подкрепят кабинета. Общата позиция на ПФ ще стане ясна след вечерната среща, каза още Каракачанов.

Не бих коментирал декларацията на ДПС. Те 25 години капсулират населението в България. ДПС не е никакъв защитник на българските турци, заяви лидерът на ВМРО по повод прочетената декларация в парламента от Тунчер Кърджалиев.

Последвайте канала на

5733 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
дидо

2014.11.23 | 22:55

15
Браво на В.Симеонов ,нулев толеранс към етническии партии, а не като минетчиите от БАТАКА дето им правят свирки.

2014.11.23 | 22:53

14
Как може Костов да НАТРАПВА тази кандидатура , като знае какво ще последва !!!

2014.11.23 | 22:53

13
Точно в отбраната ли трябва да назначите този човек,точно там ли?Толкова ли се свършиха работните места в политиката?Искам да знам КОЙ го е предложил и пробутва в МО.

2014.11.23 | 22:53

12
Валери Симеонов е прав,той защитава и идеите на избирателите си,които стоят зад него,така че не виждам за какво го оплюват някои.

2014.11.20 | 02:36

11
„Някой направи ли си труда да види, че всички текстове във Фейсбук са му на турски език“

2014.11.20 | 02:36

10
KURVA NA BOIKO!!!

2014.11.20 | 02:35

9
ПФ са глупаци, повече няма и да чуем за тях на избори. излъгаха и патриотите гласуваха за тях ама се видя че са прости и не стават за нищо, тоя 2 изречения не може да върже

2014.11.20 | 02:35

8
А бе при сидеоглу половин България беше управлявана от кадри на дпс! Сега щяло да има някой и друг турчин, какво от това?

2014.11.19 | 22:03

7
рб да отсъпи и да не са такива алчни боклуци, народа като не гласува никой му не е виновен, и господ в тая ситуация не може да направи правителство и хем да огрее всички

2014.11.19 | 16:21

6
Хем ми се иска, хем ми не стиска!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини