НС обсъжда поемането на външния държавен дълг

  • 19 ноември 2014 07:33

  • 864
  • 1
НС обсъжда поемането на външния държавен дълг
©

Парламентът ще обсъди Проект за решение за даване на съгласие за подготовка за поемането на външен държавен дълг, внесен от Министерски съвет.

В рамките на дневния ред на депутатите предстои гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавната собственост. Очаква се в пленарна зала първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията, внесен от Николай Нанков и група народни представители.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и група народни представители и Министерски съвет внасят за първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност.

Очаква се депутатите да дебатират по време на първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за данъците върху доходите на физическите лица, които са внесени от лидера на ПП „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и група народни представители и от председателя на ПГ на „БСП – лява България” Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и група народни представители, пише Фокус.

Последвайте канала на

864 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Любчо Тъпото от Юруш

2014.11.19 | 08:37

1
Сидерастките рубладжийски гниди и братята им от Левашка България продължават с коалиционните шашми !! Остана да се присъединят и менторите им от ДПС и цирка ще е пълен !!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини