Радан Кънев: Реформаторският блок няма да се разпадне

  • 18 ноември 2014 11:36

  • 6894
  • 2
Радан Кънев: Реформаторският блок няма да се разпадне
©

В кулоарите на парламента Найден Зеленогорски и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и увериха, че Реформаторският блок няма да се разпадне и не е пред разпадане, предаде репортер на novini.bg.

"Да, към момента има различни възгледи", заяви Кънев и добави: "Но ще ги обсъдим, водим диалог. Това е нормално".

"Няма да се стигне до разпадане на Блока", увери и Найден Зеленогорски.

Кънев каза още, че РБ ще има ролята да успокоява лодката.

По отношение на назначаването на зам. - министър на отбраната от партията на Корман Исмаилов, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментира, че за тях няма етнически различия. "Всички сме български граждани , а и този зам. - министър е назначен и одобрен с подписа на министър - председателя", каза той.

Найден Зеленогорси заяви, че влакът със зам. - министрите е заминал. "Те вече са назначени. Няма какво повече да коментираме".

Малко по-рано министърът на здравеопазването Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва заяви, че РБ не е пред разпадане. "Доверието е изградено, въпросът е да се намери правилният път", каза от своя страна и Москов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6894 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.11.18 | 19:27

2
ЗАСЕГА САМО КЛАТИТЕ ЛОДКАТА! ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ - ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ! АЗ ПЪК НАЙ-НАИВНО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ИМА СИЛНО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ И ГЛАСУВАХ ЗА ВАС! НО ИЗГЛЕЖДА ДОКАТО ГО ИМА КОСТОВ, НЯМА ДА ИМА ДЯСНО!

2014.11.18 | 19:27

1
Най добре за България е да се разпилеете, след канто са ви се свършили българските кадри а предлагате турски кадри за едно възлово министерство - военното,Браво на Вас имате мислене колкото на моите пуики!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини