Станишев: Наглостта на ГЕРБ минава и тази по времето на Костов

  • 05 октомври 2011 19:38

  • 1348
  • 4
Станишев: Наглостта на ГЕРБ минава и тази по времето на Костов
© Булфото

Решението за двуседмичен отпуск на депутатите е срамно.

Това заяви председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на при посещението си Ямбол. Станишев посочи, че не е имало подобен прецедент през 20-годишния парламентаризъм да се случи подобно нещо.

Има ясно определение по конституция, че парламентът е постоянно действащ орган. В правилника на парламента ясно пише кога са ваканциите. ГЕРБ се опитват и с този ход да създадат условия за служебна победа, каза Станишев и допълни, че целта е министрите да не бъдат контролирани и да пътуват из страната да правят кампанията на ГЕРБ.

Това управление е арогантно, ограничено, пренебрежително към хората. Управляващите какво „крякаха” колко време - парламентът трябва да е работещ, трябва да седим, да ковем закони - а ковете ги де, ковете. Ние бяхме категорично против, но ще им развалим сценария. Толкова нагло поведение не е имало - и по времето на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - не беше така, каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Председателят на БСП взе участие в Тържественото честване на 120-годишнината от създаването на Социалистическата организация в Ямбол. Пред препълнената зала Станишев представи кандидата за кмет на Ямбол, издигнат от БСП Мариета Сивкова и кандидатите за съветници.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1348 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ха

2011.10.18 | 17:44

4
Те хората са го казали Гарван гарвану око не вади. Та нали сегашните на власт зависят от милостта на следващите, щото те ако решят да им търсят отговорност за престапленията, няма къде да бягат. Затова и за 20 години досега няма потърсена отговорност на политик. Всичките ядат и пият на една маса и знаят че сега ако дадът после и другите ще им дадът. Затова и боко ще им се мазни, да не би после те да му потърсят отговорност като управляващи. А пред нас всичкото е игри и театро.
Наглоста на БКП/БСП и САТАНиШЕФ

2011.10.18 | 17:44

3
БИЕ ВСИЧКИ РЕКОРДИ!!! Отрепки като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми! ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИЗРОДИ ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА! Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки ! ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!

2011.10.18 | 17:43

2
А наглостта на Станишев минава всички взети заедно.
pepino

2011.10.18 | 17:43

1
хаха тъпанариос .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини