Борисов назначи трима зам.-министри на правосъдието (снимки)

  • 14 ноември 2014 13:46

  • 2183
  • 3
Борисов назначи трима зам.-министри на правосъдието (снимки)
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г назначи тримата заместници на министъра на правосъдието Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Това са досегашният заместник-министър на правосъдието Петко Петков и прокурорът от СРП Андрей Янкулов, който до момента беше заместник-министър на вътрешните работи в служебния кабинет, както и съдия Вергиния Мичева-Русева, съобщиха от правителствената пресслужба.

През последните две години Вергиния Мичева е съдия в Софийски градски съд, командирована от Разградския окръжен съд. Преди това е била международен граждански съдия на ниво Окръжен съд в Мисията на ЕС за установяване на правов ред в Косово (EULEX Kosovo). Завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски” и е работила като младши съдия в Окръжен съд – Разград, и като съдия в Районния и в Окръжния съд в Разград.

Андрей Янкулов е районен прокурор от 2007 г. до 2014 г. Член е на Комисията за професионална етика към Софийската районна прокуратура от 2010 г., а от 2013 г. - на Националната прокурорска мрежа за международно правно сътрудничество. Магистър по право от Софийския университет „Св.Климент Охридски“. Завършил е 91-ва Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“ в София.

Петко Петков е съдия в Софийския районен съд от 2007 г. до момента. Бил е председател на Комисията по професионална етика при Софийски районен съд. От 2012 г. до момента - хоноруван преподавател по Наказателно право и процес в Национален институт на правосъдието. Магистър по право от СУ „Св. Климент Охридски”.

На снимките отляво-надясно: Вергиния Мичева, Петко Петков и Андрей Янкулов

  

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2183 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.11.14 | 18:41

3
TIKVOOOOO------KURVOOOOOOO-------OSTE LI SI LIYBOVNICA NA DOGAN EFENDI????????
SMART ZA YBIECA BOIKOYGLY

2014.11.14 | 18:41

2
poemi go dalboko v ystata tikvo

2014.11.14 | 18:24

1
БРАВО БОРИСОВ,ПРОДЬЛЖАВАЙ В СЬЩАТА ПОСОКА.ДАЙ ПЬТ НА МЛАДИЯТ,УМНИЯТ,ТАЛАНТЛИВ И КРАСИВ БЬЛГАРИН.ПОЖЕЛАВАМ ИМ УСПЕХ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини