България и Бразилия подписаха две споразумения за сътрудничество

  • 05 октомври 2011 12:04

  • 1662
  • 1
България и Бразилия подписаха две споразумения за сътрудничество
© Булфото

В присъствието на президентите на България и Бразилия  Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на се подписаха двустранни документи в областта на икономиката и информационните технологии.

Дилма Русеф е на официално посещение у нас.

Министърът на развитието, индустрията и търговията на Бразилия Фернандо Дамата Пиментел и българският мистър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко подписаха споразумение за икономическо сътрудничество между двете страни.

Бразилският министър на външните работи Антонио Патриота и българският му колега Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 подписаха съвместна декларация за сътрудничество в областта на информационните технологии между двете страни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1662 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.06 | 20:38

1
"Бразилският министър на външните работи Антонио Патриота и българският му колега Николай Младенов" И ние трябва да имаме външен министър патриот. Мекотелите не вършат работа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини