Москов: Нямам време за губене като г-н Местан, за да се изразявам с толкова прилагателни

  • 08 ноември 2014 10:25

  • 5925
  • 29
Москов: Нямам време за губене като г-н Местан, за да се изразявам с толкова прилагателни
©

Тези преговори бяха наяве и на показ. Решенията, които взехме през последната седмица, най-вероятно ще са губещи за Реформаторския блок. Ние избрахме възможността да направим промените в правосъдието, образованието, здравеопазването. Ние знаем, че ще носим отговорността на това решение.

Това каза в предаването "На светло" по Нова телевизия здравният министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. Вчера казах, че в очите ми има по-скоро тъга и тежест, защото знам какво ме очаква. Гневът вчера на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, "Атака" беше напълно автентичен. Нашата цел е битка с мафията. Нямам време за губене като г-н Местан, за да се изразявам с толкова прилагателни да го кажа по-хубаво. Тази битка минава през сериозни реформи, обясни Москов. Това правителство беше на ръба не вчера, а миналата седмица по време на решаването на казуса за КТБ. За мен е важно, че този парламент и това мнозинство взе решението да не се плащат кражбите в тази банка с парите на хората. Случаят с КТБ трябва да ни покаже как това повече да не се случва. Това минава през ново ръководство на БНБ, членство на България в европейския банков надзор и изваждане на кредитните досиета. тогава чудовищата ще излязат от сенките на светло и няма да са толкова опасни, категоричен беше здравният министър.

В новото правителство има разписани ясни стъпки. Първата е въвеждането на електронното здравеопазване. По този начин няма да има възможност да се краде и ще е ясно какво се случва с парите ни. Това трябва да стане в рамките на 2015 година. Със сигурност ще има опити да ми се скрои шапката. Аз искам хората да почустват промяната. Да видят, че кражбите са спрели и публичните средства се изразходват правилно, обяви Москов. Назначенията в правителството произтичат от министър-председателя. Ако някой от министрите или самия премиер, не спазват и се отклоняват от управленската програма, наистина няма да има смисъл от това правителство. Ако ние се провалим, цената ще бъде тежка и за ГЕРБ, и за РБ, и за ПФ. Цената за обществото обаче ще бъде непоносима. Здравните вноски няма да се вдигат, категоричен беше Москов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5925 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
mnenie

2014.12.10 | 09:07

29
Namerenijata Vi sa mnogo visoki i blagorodni , jelaja Bi uspeh!

2014.11.09 | 10:29

7
Абе човек пиши на кирилица.

2014.12.10 | 09:07

28
ostranjavaneto na dps ot vlast nema da donese jelania efekt Predi 15 godini Kostov sa6to gi ostrani no te nameriha na4in da se varnat i upravljavaha 13 godini kato nanesoha ogromni vredi sa6toto ni o4akva otnovo edin den
do 24

2014.12.10 | 09:07

27
SAMO ZABRANA E PRAVILNOTO RESHENIE
pepi

2014.12.10 | 09:07

26
Мафията започна да се страхува за оцеляването си, но не се страхувайте, работете 48 часа в денонощието и Хората ще разберат, че че сте на прав път! УСПЕХ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

2014.12.10 | 09:06

25
Г-н Москов, когато комунистическите мастии и пияните рубладжии вият на умряло едно е сигурно - пътят е правилен! Смело напред, с Вас сме!!!

2014.12.10 | 09:06

24
Това грозновато,като майка си създание да не си въобразява, че е велик политик и държявник.

2014.11.09 | 22:14

23
1 и 2 мисля че имаш нужда от спешна психиатрична помощ
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.09 | 22:14

22
Волен Сидеров е предател-МУТРА - рекетьор, през 1988г. Е арестуван отТогавашният министър на вътрешните работи Б.Бонев със крадени фотообективи и белязани пари за РЕКЕТ, но тогавашните от ДС са го спасили, Волен е АГЕНТ на ДС. Многократно доказа мутренското си поведение, когато удряше полицаи и се биеше по самолетите, и когато хвърляше пиян капачки от бутилки по сервитьорите.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.09 | 22:14

21
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери.
Крум Усаински - Крупник

2014.11.09 | 22:13

18
За далечната 90-та година ли говориш , да тогава всички вярваха в демокрацията и хамериканците , но Волен се разви за разлика от непрочелия една книжка Бойкооглу дето подари кученце на Доган :)))
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.09 | 22:13

20
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини